Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali şi i-a propus să îi fie naş la nuntă: „Așa am simțit și așa trebuia să se întâmple!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2024, 16:50

Reclamă
Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali şi i-a propus să îi fie naş la nuntă: „Așa am simțit și așa trebuia să se întâmple!”

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali şi i-a propus să îi fie naş la nuntă

Colaj Instagram - Hepta

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali şi i-a propus să îi fie naş la nuntă. Anunţ bombă făcut de agentul de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a anunţat împăcarea momentului în fotbalul românesc. Aceasta s-a împăcat cu Gigi Becali şi a mai făcut un gest surprinzător. I-a propus să îi fie naş la nunta cu Ronald Gavril.

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali şi i-a propus să îi fie naş la nuntă

Da. M-am împăcat cu Gigi (n.r. – Gigi Becali). Nu pentru transferuri, nu pentru fotbal, nu pentru jucători sau pentru alte avantaje. Așa am simțit și așa trebuia să se întâmple! Sunt liniștită ca nu mai există dușman în viața mea. Lui Gigi îi plac campionii și bărbații care țin la familiile lor.

Nu este nimic senzațional. Este Dumnezeu. Este Paștele. Cei ce simt magia asta înțeleg.sunt liniștită și fericită. Înainte de împărtășanie inima mea este liniștită. Eu nu pot să urăsc .
De asta este nevoie ca sufletul să fie curat și liniștit înainte de împărtășanie. Aveam pe suflet multe certuri și scandaluri care nu erau ale mele. Le făceam ca să-mi salvez familia. Zilnic la împărtășanie în secundele alea de liniște simți că nu există ură dacă ești om bun.

Pot râde toți cât vor, dar nimic nu mă mai atinge. Viața mea este minunată azi. Dumnezeu mi-a dat totul! Am zis mereu ca Dumnezeu știe de ce ia și aruncă răul din viața noastră.

Reclamă

Eu știu cine sunt, ce suflet am și îi mulțumesc pentru tot ceea ce îmi dă să trăiesc„, a spus Anamaria Prodan la digisport.ro.

Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril

Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril! Anamaria Prodan a publicat pe contul de Instagram un clip care a dus cu gândul că a fost cerută de soţie de iubitul ei boxer.

Anamaria Prodan nu a confirmat că ar fi fost cerută de soţie. Cu toate acestea, ea a dat de înţeles că se gândeşte la momentul în care se va căsători pentru a treia oară.

Reclamă 4 / 0/3

Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a publicat ieri pe Instagram un clip în care apărea alături de Ronald Gavril într-un cadru de lux. S-a spus că Ronald Gavril a cerut-o de soţie, mai ales că ea şi iubitul erau îmbrăcaţi de sărbătoare, iar Ronald Gavril apărea cu un pahar de şampanie în mână.

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril sunt împreună de la sfârşitul anului trecut. Cei doi au confirmat relaţia, după ce au apărut împreună şi în noaptea de Revelion.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și