Închide meniul

„Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine!” O vedetă din România s-a împăcat cu fiul ei după 7 ani de certuri și jigniri. Tânărul a fost acuzat de mama lui că a avut reacții violente

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2021, 16:45

„Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine! O vedetă din România s-a împăcat cu fiul ei după 7 ani de certuri și jigniri. Tânărul a fost acuzat de mama lui că a avut reacții violente

David Pușcaș s-a împăcat cu Luminița Anghel

Instagram David Pușcaș

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcaș, actualul președinte al FC U Craiova 1948, a spus că s-a împăcat cu mama sa. De altfel, David i-a transmis un mesaj emoționant Luminiței Anghel de ziua ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine şi prin arta ta”, a scris David Pușcaș, pe rețelele de socializare, pe 7 octombrie, în ziua în care Luminița Anghel a împlinit 53 de ani.

Tânărul a oferit și detalii despre relația actuală cu Luminița Anghel.

Acum suntem bine, ne-am împăcat, suntem aşa cum ar trebui să fie o relaţie mama-fiu”, a declarat David Puşcaş, conform spynews.ro.

Mai mult, tânărul a dezvăluit și ce planuri de viitor are.

Reclamă

„Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator. Iau însă totul cu pași mici și siguri”, a mai spus acesta.

David Pușcaș, scandal monstru cu mama sa în trecut

David Pușcaș și Luminița Anghel au avut o relație tensionată în ultimii ani, presărată cu injurii, jigniri și acuzații dure. Tâmărul a acuzat-o la un moment dat pe artistă că nu se mai interesează de soarta lui.

Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie. Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum!

Reclamă 4 / 0/3

Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs”, a declarat solista.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și