Închide meniul
Foto

„Mamma mia! Eşti adevărata sirenă!” Prietena lui Ion Ţiriac, apariţie fabuloasă la 47 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2023, 13:25

Reclamă
„Mamma mia! Eşti adevărata sirenă!” Prietena lui Ion Ţiriac, apariţie fabuloasă la 47 de ani

Irina Deleanu, prietena lui Ion Ţiriac, apariţie fabuloasă

Colaj Hepta - Instagram

Prietena lui Ion Ţiriac a avut o apariţie fabuloasă la 47 de ani. Este vorba de Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de gimnastică ritmică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Deleanu a avut o apariţie fabuloasă la 47 de ani. Aceasta s-a relaxat în vacanţă, iar imaginile postate i-au încântat pe fani. Aceştia au copleşit-o cu complimente pe cea care este considerată una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc.

Mamma mia„, „Eşti adevărata sirenă” sau „Frumoasă şi elegantă” au fost câteva dintre mesajele primite de Irina Deleanu. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU IRINA DELEANU ÎN GALERIA FOTO)

Prietena lui Ion Ţiriac, apariţie fabuloasă la 47 de ani

Irina Deleanu are o relaţie de prietenie cu Ion Ţiriac. Cei chiar au colaborat pentru a dezvolta gimnastica ritmică în România.

Ultima oară când am vorbit mi-a promis că în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice. Avem afluență de copii, gimnastica ritmică atrage fetițele. Singura problemă e că nu avem o sală propice unde să ne desfășurm activitatea și nu prea avem unde să le chemăm la antrenamente. Ne descurcăm greu cu baza materială, antrenoarele caută săli unde să facă antrenamente”, a spus Irina Deleanu, în trecut, pentru playsport.ro.

Reclamă

Mai mult, Irina Deleanu a dezvăluit cum a ajutat-o Ion Ţiriac.

Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate. A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează„, a mai spus Irina Deleanu.

Irina Deleanu, întâmplare fabuloasă alături de bunica sa în biserică: „A zis: ‘Vino-ncoa! Ce faci? Mi-e ruşine!”

Irina Deleanu a făcut o dezvăluire fabuloasă din copilăria sa la AS.ro LIVE, când a început gimnastica ritmică. Totul s-a întâmplat într-o biserică.

Reclamă 4 / 0/3

Povestea este aşa. La clubul unde lucram eu, la „Triumf”, unde am început cu profesoara Doina Firică, eram foarte mulţi copii. Aşa era pe vremea aia când am început gimnastica. Copiii mergeau mult la sport. Şi era o sală plină de copii şi nu aveam unde să mă desfăşor. Şi voiam şi eu să fac cu panglica şi dădeam de colega, la stânga de colega şi tot aşa.

Şi am mers la slujbă cu bunica şi când am văzut eu că s-a termina slujba şi s-a aşezat lumea la împărtăşanie, era liber, înalt şi frumos. Şi m-am pus pe o diagonală de roţi. Bunica a zis ‘vino-ncoa, ce faci? Mi-e ruşine!’ Şi preotul a spus ‘lăsaţi-o, să dea Dumnezeu să ajungă o gimnastă mare‘”, a spus Irina Deleanu la AS.ro LIVE.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și