Închide meniul
Foto

Dieta minune care o face Irina Deleanu să arate impecabil la 47 de ani: „Am un program riguros, pe minute şi pe secunde!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2023, 21:50 / Actualizat: 10 mai 2023, 9:38

Reclamă
Dieta minune care o face Irina Deleanu să arate impecabil la 47 de ani: „Am un program riguros, pe minute şi pe secunde!”

Irina Deleanu este de o frumuseţe ieşită din comun

Profimedia

Dieta minune care o face Irina Deleanu să arate impecabil la 47 de ani. Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică este una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Deleanu a dezvăluit că este extrem de atentă la ce mânâncă şi că face foarte mult sport pentru a fi în formă. Totodată, Irina Deleanu a recunoscut că nu a ţinut diete stricte niciodată, deşi a avut probleme cu greutatea. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Dieta minune care o face Irina Deleanu să arate impecabil la 47 de ani

Sunt foarte atentă la ce mănânc și am un program riguros, pe minute pe secunde. Și bineînțeles că fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine și mă și menține în formă. Așa, fizic, pot să duc tot ce am de dus. Mi-am dat seama că pentru aspectul fizic e nevoie și de exerciții fizice la sală și atunci combin mișcarea în aer liber cu jogging-ul, cu exerciții pentru abdomen, pentru fesieri, pentru coapse.

Mănânc foarte multă proteină, carne de vită, broccoli, spanac, sparanghel și chiar a ajuns să îmi placă. Am descoperit niște eclere, care au două păcate: pe lângă caloriile pe care le au, sunt și cu cafea și dacă, Doamne ferește, le mănânci seara nu mai dormi!! Nu am urmat niciodată diete drastice și am avut probleme cu greutatea după ce am născut, dar mi-am revenit. După 40 de ani, femeile trebuie să aibă grijă de ele pentru că metabolismul lucrează mult mai greu„, a spus Irina Deleanu.

Irina Deleanu, întâmplare fabuloasă alături de bunica sa în biserică: „A zis: ‘Vino-ncoa! Ce faci? Mi-e ruşine!”

Irina Deleanu a făcut o dezvăluire fabuloasă din copilăria sa la AS.ro LIVE, când a început gimnastica ritmică. Totul s-a întâmplat într-o biserică.

Reclamă

Povestea este aşa. La clubul unde lucram eu, la „Triumf”, unde am început cu profesoara Doina Firică, eram foarte mulţi copii. Aşa era pe vremea aia când am început gimnastica. Copiii mergeau mult la sport. Şi era o sală plină de copii şi nu aveam unde să mă desfăşor. Şi voiam şi eu să fac cu panglica şi dădeam de colega, la stânga de colega şi tot aşa.

Şi am mers la slujbă cu bunica şi când am văzut eu că s-a termina slujba şi s-a aşezat lumea la împărtăşanie, era liber, înalt şi frumos. Şi m-am pus pe o diagonală de roţi. Bunica a zis ‘vino-ncoa, ce faci? Mi-e ruşine!’ Şi preotul a spus ‘lăsaţi-o, să dea Dumnezeu să ajungă o gimnastă mare‘”, a spus Irina Deleanu la AS.ro LIVE.

Irina Deleanu este născută în aceeaşi zi cu Nadia Comăneci

Irina Deleanu este născută în aceeaşi zi cu Nadia Comăneci: pe 12 noiembrie. Şefa Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică ar fi vrut să practice gimnastica artistică.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt născută în aceeaşi zi cu Nadia. Eu am vrut să fac gimnastică artistică, aşa cum a făcut Nadia. Antrenoarea a zis că ştiu că vrea gimnastică artistică, dar e prea înaltă. Să se ducă la gimnastică ritmică. Şi maică-mea a întrebat ce e aia? Păi e cu panglică, cu măciuci„, a mai spus Irina Deleanu.

Irina Deleanu: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit pe Ion Ţiriac! Poate cineva să-l părăsească?”

Despre Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de gimnastică ritmică, s-a spus şi s-a scris de-a lungul timpului că ar avea o idilă cu Ion Ţiriac. Au apărut tot mai multe zvonuri că ar fi iubita miliardarului român.

Irina Deleanu a vorbit fără ocolişuri de relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Aceasta spune că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani şi are o relaţie specială.

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport.

Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.

Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines„, a mai spus Irina Deleanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și