Închide meniul
Foto

Marea confruntare dintre Anamaria Prodan şi Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, este tot mai aproape. Ce se întâmplă în timpul scandalului de divorţ

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 20:29

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare„, declara Anamaria Prodan în vara acestui an. A refuzat să se ducă în Bănie, pentru a se convinge dacă soţul ei trăieşte singur în apartamentul pus la dispoziţie de club. Totuşi, se apropie momentul în care o va întâlni pe cea care ar fi de şapte ani într-o relaţie cu antrenorul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Corina Caciuc s-ar putea întâlni

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, Luca Reghecampf, a lăsat de înţeles că se va căsători. Acesta este într-o o relaţie cu fosta gimnastă, Asiana Peng, şi şi-a uimit urmăritorii de pe reţelele sociale. A postat o imagine în care se ţine de mână iubita lui şi a folosit un emoticon care înfîşişează o „mireasă”.

Postarea lui Luca a fost distribuită de Asiana. Ea a folosit un emoticon în care se roagă şi unul cu o inimă. În condiţiile date, pot începe pregătirile de nuntă. La marele eveniment, este de aşteptat ca Laurenţiu Reghecampf să vină însoţit de Corina Caciuc. Nici Anamaria Prodan nu poate lipsi, chiar dacă s-a considerat trădată de tânărul de 21 de ani, care face afaceri cu amanta tatălui lui.

Reclamă
Asiana Peng şi Luca Reghecampf
Asiana Peng e într-o relaţie cu fiul lui Laurenţiu Reghecampf

Până la nuntă, Anamaria Prodan şi Corina Caciuc se pot confrunta la tribunal. Vedeta a fost dată în judecată de iubita soţului ei şi se anunţă un proces cu „scântei”.

Citește și:

Lovitură dură încasată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a decis să facă public totul. Noua iubită a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc, o cheamă pe Anamaria în instanţă. Corina a fost deranjată de faptul că agentul FIFA i-a copiat pozele de pe o rețea de socializare.

Reclamă

M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată.

Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf„, a declarat Anamaria Prodan, conform realitateasportivă.net.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Jari. Duel încins pe Ilie Oană! 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf
Diverse • 16 mart., 17:57
FOTO
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Cât de frumoasă este Mariana, la 56 de ani
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!