Închide meniul
Foto

Se pregăteşte Laurenţiu Reghecampf de nuntă? Anunţul momentului în familia lui. Ce a putut să posteze Luca, fiul cel mare al soţului Anamariei Prodan

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 13:21

Reclamă
Se pregăteşte Laurenţiu Reghecampf de nuntă? Anunţul momentului în familia lui. Ce a putut să posteze Luca, fiul cel mare al soţului Anamariei Prodan

Luca este fiul cel mare al lui Lauren iu Reghecampf

Luca Reghecampf, fiul lui Laurenţiu Reghecampf, are o relaţie perfectă cu Asiana Peng. Fiul lui Reghecampf a postat pe reţelele de socializare o imagine în care se ţine de mână cu iubita sa. De asemenea, acesta a pus şi un emoji care înfăţişează o „mireasă”, ceea ce ne poate cu gândul că fiul lui Laurenţiu Reghecampf e gata să facă pasul cel mare şi să se căsătorească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa: Instagram Luca Reghecampf

Luca Reghecampf face afaceri cu Corina Bilcon: „Doamna Anamaria Prodan are respectul meu!”

Luca a recunoscut că a devenit asociat în firmă, dar anunță că decizia a fost luată în urmă cu numai o lună, și nu din 2020, cum a spus Anamaria Prodan. Mai mult, a inclus-o în afacere și pe iubita lui, fosta gimnastă Asiana Peng.

O firmă are multe obiective, dar pentru mine este un topic personal. Ce fac în firma asta, nu vreau să declar. Eu fac business, pur și simplu. Suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva la firma asta. Fiecare se implică. Da, și Asiana Peng este asociată„, a declarat Luca Reghecampf la Prima TV.

Reclamă

Tânărul de 19 ani s-a tot afișat, în ultima perioadă, alături de tatăl său. A evitat să răspundă la atacurile care au venit la adresa lui și i-a transmis un mesaj Anamariei Prodan.

Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca o femeie. Nu pot în momentul de acum să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva. Eu pur și simplu nu doresc să ajung o vedetă în România sau persoană publică.

Reghecampf… există tatăl și e persoana mea. Suntem două persoane diferite. Eu am dreptul să am un pic de viață privată. Nu îmi doresc să fiu persoană publică„, a mai spus fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan nu înțelege gestul făcut de Luca Reghecampf

Anamaria Prodan s-a simțit trădată de Luca Reghecampf. Mai mult, soția lui Laurențiu Reghecampf susține că tânărul era asociat încă din 2020 la firma Corinei Caciuc.

Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și