Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţii răvăşitoare în Miami. Cum a devenit „model” la 54 de ani: „Fermecătoare!”

Publicat: 11 octombrie 2024, 11:53

Reclamă
Marea iubire a lui Ion Ţiriac, apariţii răvăşitoare în Miami. Cum a devenit „model” la 54 de ani: „Fermecătoare!”

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a avut apariţii răvăşitoare în Miami. Sophie Ayad are doi copii cu cel mai bogat român

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a avut apariţii răvăşitoare în Miami. Jurnalista care are doi copii cu cel mai bogat român, pe Ioana Natalia Țiriac și pe Karim Țiriac, a postat imagini spectaculoase pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu origini egiptene, Sophie Ayad a fost într-o relaţie cu fostul mare jucător de tenis între 1992 şi 2001. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, atunci când Țiriac avea mai multe afaceri în Germania. Au rămas în relaţii excelente şi după despărţire.

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac, a avut apariţii răvăşitoare în Miami

Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul român, Sophie s-a stabilit de o lungă perioadă de timp în Statele Unite. În 2023 şi-a deschis o afacere în Miami. Are un magazin în care vinde haine ale celor mai cunoscuţi designeri.

Fosta iubită a lui Ion Ţiriac a ajuns chiar şi „model” şi se fotografiază în hainele de lux pe care le are în magazin (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). În vârstă de 54 de ani, Sophie Ayad este asaltată cu comentarii de senzaţie.

Eşti atât de frumoasă, Sophie!„, „Fermecătoare!” şi „Minunată” sunt numai câteva dintre comentariile primite de cea care are doi copii cu fostul mare jucător de tenis.

Reclamă
Reclamă

În unul dintre puţinele interviuri oferite, Sophie Ayad a folosit cuvinte uriaşe despre cel care are o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari.

Dar întreabă-l pe el (n.r. râde zgomotos). Îl iubesc pe Ion. Nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile. Dar el a fost mereu acolo pentru mine și copii.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire”, a spus Sophie Ayad, în urmă cu câţiva ani, conform libertatea.ro.

Reclamă

Ion Ţiriac, dezvăluiri rare despre singura femeie cu care a fost căsătorit

Ion Ţiriac (85 de ani) a venit cu dezvăluiri rare despre singura femeie cu care a fost căsătorit. Cel mai bogat român a vorbit despre prima lui mare iubire, Erika Braedt. Puţini sunt cei care cunosc detalii despre cea care i-a fost soţie miliardarului român.

Țiriac și Erika Braedt au ajuns la altar în anul 1963. Ea era handbalistă la Știința București și a ales să rămână alături de „Țiri” cu orice preț în momentul în care familia ei a emigrat în Germania. Erika a decis să rămână în România, pentru a se căsători cu cel care atunci făcea carieră în hochei.

Ion Țiriac a ajuns la altar cu iubita care era cu 5 ani mai tânără, dar căsnicia lor a fost de scurtă durată şi s-a „destrămat” după numai doi ani. Au apărut atunci zvonuri că fostul mare jucător de tenis a fost înşelat, acesta fiind motivul divorţului.

Eu m-am însurat la 20 de ani, am divorţat la 22 de ani, mi-am învăţat lecţia. Erika e prietena mea şi acum, profesoară de sport la 80 de ani, are trei echipe de juniori, le antrenează în fiecare zi gratis. Stă în Germania„, a declarat Ion Ţiriac la gsp.ro.

Erika a absolvit Institutul de Cultură Fizică și a decis să fie profesoară de sport la Wirtemberg Gymnasium din Stuttgart. Despre ea s-a mai aflat că și-a refăcut viața alături de un om de afaceri din Stuttgart, Hartmut Sigwart. Ea joacă în prezent golf și este căpitanul unei echipe feminine. Concurează la diferite turnee la categoria „+65 ani”.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:50

Unde s-au relaxat „tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru: „Peisaj de vacanță!” Mircea Lucescu i-a scos la plimbare

13:31

Sabrina Ionescu, înfrângere în primul meci al finalei din WNBA! New York Liberty, învinsă pe teren propriu în prelungiri

13:15

Ion Ţiriac i-a trimis o scrisoare emoţionantă lui Rafael Nadal: „Ai numărul meu și voi fi mereu acolo pentru tine”

13:14

Aryna Sabalenka, cu lacrimi în ochi după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: „A fost inspiraţia mea”

13:10

Schimbări importante în Formula 1! Ce se va întâmplă încă din Marele Premiu al Statelor Unite

12:53

„Nu am putut lega două pase!” Lionel Messi a revenit după 88 de zile la naţionala Argentinei, dar a avut un meci de coşmar

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și