Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, mesaj uluitor: „Locul femeilor e în bucătărie!”. Fiica de 24 de ani a miliardarului, şocată de propria ei mamă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2022, 19:25

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, mesaj uluitor: „Locul femeilor e în bucătărie!”. Fiica de 24 de ani a miliardarului, şocată de propria ei mamă

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, mesaj uluitor: "Locul femeilor e în bucătărie!". Fiica de 24 de ani a miliardarului, şocată de propria ei mamă

Colaj Instagram

Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului Ion Ţiriac, a postat un mesaj tulburător pe contul de Instagram, referitor la femei, alături de un selfie în oglindă făcut în bucătărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac, mesaj uluitor: „Locul femeilor e în bucătărie!”. Ioana Ţiriac, fiica de 24 de ani a miliardarului, şocată de propria ei mamă

„Locul femeilor e în bucătărie!”, a scris Sophie Ayad, jurnalista egipteancă cu care Ion Ţiriac are doi copii.

Mesajul Sophiei Ayad a şocat-o pe fiica sa, Ioana Ţiriac, care a reacţionat imediat la postarea respectivă.

„Ce? Nu, locul lor nu e acolo!”, a scris Ioana Ţiriac, fata de 24 de ani a lui Ion Ţiriac.

„Nu am fost eu”, a răspuns, amuzată, Sophia Ayad, după replica fiicei sale.

Reclamă

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie lucra atunci pentru revista Bunte şi a trăit 9 ani o poveste de iubire cu cel care era cu mult mai în vârstă decât ea. Cei doi au împreună doi copii, pe Karim şi pe Ioana Natalia.

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. În urmă cu doi ani a şi vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

Reclamă 4 / 0/3

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire„, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

Sophie Ayad continuă să arate uimitor. Este o mamă model pentru cei doi copii, care au crescut alături de ea, la Monte Carlo. Între timp, a ajuns la Miami, acolo unde fiica ei studiază jurnalismul. Frumusețea lui Sophie a rămas intactă, acest lucru fiind văzut la inaugurarea unui restaurant, în Florida.

Ioana Ţiriac, fiica de 24 de ani a lui Ion Țiriac, este de o frumusețe răpitoare

Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar aceasta trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și are grijă să le arate fanilor acest lucru. Dovada este reprezentată de pozele cu care îşi încântă urmăritorii şi care sunt în galeria foto de mai jos.

Ea postează des fotografii incendiare de la Miami, acolo unde studiază jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnalism de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului de copil de „bani gata”.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și