Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Ţiriac s-a întors în locul în care l-a întâlnit pe miliardar! Cât de frumoasă este la 53 de ani

Publicat: 1 iulie 2023, 19:09

Reclamă
Marea iubire a lui Ion Ţiriac s-a întors în locul în care l-a întâlnit pe miliardar! Cât de frumoasă este la 53 de ani

Marea iubire a lui Ion Ţiriac s-a întors în locul în care l-a întâlnit pe miliardar

Sophie Ayad are doi copii cu Ion Ţiriac / Colaj Instagram

Marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a anunţat fanii că s-a întors în locul în care l-a întâlnit pe miliardarul român. Sophie Ayad, jurnalista cu origini egiptene care i-a dăruit doi copii fostului jucător de tenis, şi-a făcut apariţia la Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stabilită în Statele Unite, la Miami, Sophie Ayad a postat mai multe imagini făcute în Germania. În vârstă de 53 de ani, fosta iubită a lui Ion Ţiriac este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Marea iubire a lui Ion Ţiriac s-a întors în locul în care l-a întâlnit pe miliardarul român

Sophie s-a fotografiat cu tatăl ei şi i-a transmis un mesaj emoţionant. „Singurele lucruri care contează, cu adevărat, sunt sănătatea, puterea, mintea și rezistența. Nu ceda niciodată„, a scris jurnalista.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac are doi copii cu cel mai bogat român, pe Ioana Natalia şi pe Karim. Ion Ţiriac mai are un băiat, pe Alexandru Ion Ţiriac, din mariajul cu Mikette von Issenberg.

Reclamă

Cunoscuta jurnalistă a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa lui Ion Ţiriac.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac pune România pe primul loc, cu o investiţie uriaşă

Ţiriac vrea să ajute sportul românesc şi vrea să aducă un turneu de 500 de puncte ATP la Bucureşti. Capitala nu mai are un turneu ATP din 2016, atunci când avea loc ultima ediţie a competiţiei de 250 de puncte de la Arenele BNR. Situaţia se poate schimba din 2024, cel puţin aşa doreşte miiardarul român.

Totuşi, Ţiriac susţine că întâmpină probleme în aducerea turneului de la Belgrad, din 2024. Asta chiar dacă oferă României până la 40 de milioane de euro.

Mă ocup acum de treburile pe care trebuie să le montez pentru România. Îmi trebuie turneul de tenis ATP 500, e foarte greu, aproape imposibil ca să îl am.

Chiar dacă pun 30-40 de milioane de euro de pomană. Trebuie să fac lucrurile de la Otopeni, academia de tenis, centralul de tenis, sala Nadiei, că i-am promis, piscina lui Potec. De astea mă ocup”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și