Închide meniul
EXCLUSIV

Ion Ţiriac pune România pe primul loc cu o investiţie uriaşă: „Dau 30-40 de milioane de euro de pomană”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iunie 2023, 13:23

Ion Ţiriac pune România pe primul loc cu o investiţie uriaşă: „Dau 30-40 de milioane de euro de pomană

Ion Ţiriac pune România pe primul loc cu o investiţie uriaşă

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ion Ţiriac pune România pe primul loc şi continuă investiţiile prin care să ajute sportul românesc. Prioritară este aducerea turneului de 500 de puncte ATP la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Capitala nu mai are un turneu ATP din 2016, atunci când avea loc ultima ediţie a competiţiei de 250 de puncte de la Arenele BNR. Situaţia se poate schimba din 2024, cel puţin aşa doreşte miiardarul român.

Ion Ţiriac pune România pe primul loc cu o investiţie uriaşă

Totuşi, Ţiriac susţine că întâmpină probleme în aducerea turneului de la Belgrad, din 2024. Asta chiar dacă oferă României până la 40 de milioane de euro.

„Mă ocup acum de treburile pe care trebuie să le montez pentru România. Îmi trebuie turneul de tenis ATP 500, e foarte greu, aproape imposibil ca să îl am.

Chiar dacă pun 30-40 de milioane de euro de pomană. Trebuie să fac lucrurile de la Otopeni, academia de tenis, centralul de tenis, sala Nadiei, că i-am promis, piscina lui Potec. De astea mă ocup”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Goran Ivanisevic, campion la Bucureşti

Turneul ATP de la Bucureşti fusese inaugurat în 1993. Competiţia a avut campioni precum Goran Ivanisevic sau Thomas Muster. Ultimul care s-a impus în Capitală a fost Fernando Verdasco, în 2016.

„Aș vrea să spun că turneul de la Belgrad, care mai e și anul viitor tot acolo, vine înapoi la București din 2024. Păi, e turneul meu. Am contract cu ei până anul viitor, dar nu-l mai prelungesc. Dar în 2024 nu știu unde să-l joc. Eu am și turneul de la Geneva, iar ținta mea ar fi să las unul de 500 în București”, spunea Ţiriac, anul treuct.

Ion Țiriac, anunț catastrofal despre Simona Halep: „I-au terminat cariera

Ion Țiriac a făcut un anunț catastrofal despre Simona Halep. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros este suspendată provizoriu încă din august 2022, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Fostul lider WTA a mai primit o lovitură în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Luna trecută, s-au găsit nereguli în paşaportul biologic al Simonei şi a apărut a doua acuzație de încălcare a regulamentului antidopoing. Halep a ajuns pe locul 40 WTA și a ratat prezența la primele două turnee de Grand Slam ale anului.

Simona Halep tot încearcă să își dovedească nevinovăția, dar procesele ei au suferit mai multe amânări. Acesta este și motivul pentru care Ion Țiriac se teme că „Simo” are cariera încheiată. Fostul mare jucător de tenis s-a revoltat și a transmis un mesaj de luptă.

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona.

Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi – m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani – înseamnă că ești slugă și numai în genunchi.

Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte?

Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm„, a declarat Ion Țiriac în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și