Închide meniul
Foto

Marele regret al lui Cristi Borcea. Motivul uluitor din cauza căruia a trecut prin două divorţuri şi risca să îşi piardă viaţa

Publicat: 5 iunie 2023, 12:01

Marele regret al lui Cristi Borcea

Marele regret al lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

Marele regret al lui Cristi Borcea a fost recunoscut chiar de omul de afaceri. Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa lui şi a anunţat care a fost motivul uluitor din cauza căruia a trecut prin două divorţuri şi risca să îşi piardă viaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a afirmat că a pus o lungă perioadă de timp fotbalul mai presus decât familia şi a avut de suferit. Aşa a ajuns să divorţeze de Mihaela Borcea şi Valentina Pelinel, cele cu care are, în total, cinci copii. „Leonidas” are un băiat şi două fete şi cu actuala soţie, Valentina Pelinel.

Marele regret al lui Cristi Borcea

Lui Cristi Borcea îi pare rău că şi-a „sacrificat” viaţa de familie în timp ce era finanţatorul lui Dinamo. Milionarul român ar fi intrat în depresie atunci când Dinamo a ratat tilul din sezonul 1999. S-a confruntat şi cu grave probleme de sănătate. A avut nevoie de o operație pe cord deschis, la vârsta de doar 41 de ani.

Reclamă

Şase ore am avut inima scoasă şi pusă deoparte„, spunea el despre intervenţia chirurgicală care l-a marcat. Acesta este şi motivul pentru care Borcea nu vrea să audă de o revenire în fotbal şi regretă că a investit la Dinamo.

Am avut de toate cât am fost la Dinamo, două divorțuri, operație pe cord la 41 de ani, am suferit și am dus prea mult. Nu mai vreau să duc pentru Dinamo. Înainte când conduceam era Dinamo pe primul loc înaintea familiei. Acum pentru mine pe primul loc este familia și copiii mei, prioritățile sunt altele.

Reclamă

Banii nu sunt o problemă, am muncit și am peste 2.500 de angajați și am dezvoltat societățile și tot principala sursă a mea, înainte de 89′, buteliile, uite că și acum tot buteliile sunt„, a declarat Cristi Borcea la sptfm.ro.

Borcea a urmărit din tribună meciul dintre Dinamo şi FC Argeş, de pe Arena Naţională. A fost prima lui apariţie, la stadion, după un deceniu. I-a avătu alături pe doi dintre fiii lui, Angelo şi Patrick.

Prin ce a putut să treacă Cristi Borcea din cauza fotbalului

Cristi Borcea susține că din cauza dragostei pe care i-a purtat-o lui Dinamo, a ajuns să aibă grave probleme de sănătate. Fostul șef al grupării roș-albe susține că Ion Țiriac l-a ajutat atunci când situația a început să i se agraveze, și i-a recomandat clinici în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut copiii lângă mine, familia şi numai ei ştiu prin ce-am trecut. Am făcut cinci ani şi jumătate. Am avut o primă tentativă de depresie când am pierdut campionatul cu Rapid în 1999. Trei săptămâni nu am dormit.

Luam medicamente, dar după meciul cu Urziceniul mi s-a agravat. Am fost pe la clinici, domnul Ţiriac m-a trimis în Germania. Medicamente anti-depresive iau de atunci. Eu la 41 de ani m-am operat pe cord deschis. Şase ore am avut inima scoasă şi pusă deoparte.

Ştii perioada, ardeam. Erau bugete între 15 şi 18 milioane de euro. Erau orgolii. Te băteai cu Timişoara, cu Marian Iancu, zeci de milioane băgate în echipă şi 30.000 de spectatori în spate.

Cu Porumboiu… Doamne! Mititelu! Eram toate echipele. Copos, naşul (n.r. Gigi Becali), aveai meciuri uşoare la Bistriţa, Ceahlăul sau Galaţi? Noi tot timpul am avut războaie. Am pierdut campionatul după ce am condus 3-1 la Piatra Neamţ în minutul 87 şi am făcut 3-3”, spunea Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt
Liga 1 • 8:15
Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2”
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 18 mart., 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Liga 1 • 18 mart., 14:01
„Zici că era dresură de foci!” Giani Kiriţă, fără milă după ce Dinamo a pierdut la scor de neprezentare
Mircea Lucescu s-a decis şi se implică financiar la Dinamo
Liga 1 • 18 mart., 13:58
Mircea Lucescu s-a decis! Se implică financiar la Dinamo! Veste uriaşă pentru „câini”
Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt
Liga 1 • 18 mart., 13:18
„Câţiva paşi înainte, un mare pas înapoi!” Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt