Închide meniul

Cristi Borcea, dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo: „Șase ore am avut inima scoasă și pusă deoparte!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2023, 9:16

Cristi Borcea, dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo: Șase ore am avut inima scoasă și pusă deoparte!”

Cine este femeia care se ocupă de afacerile de milioane de euro ale lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut pe vremea când era șef la Dinamo. Acesta a mărturisit că toate perioadele tensionate de la echipă l-au condus spre o operație pe cord deschis, la vârsta de doar 41 de ani. Fostul patron din Ștefan cel Mare a vorbit, de asemenea, și despre rivalitățile din trecut, din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea susține că a făcut depresie atunci când Dinamo a ratat tilul din sezonul 1999.

Cristi Borcea, dezvăluiri despre momentele dificile prin care a trecut la Dinamo

Cristi Borcea susține că din cauza dragostei pe care i-a purtat-o lui Dinamo, a ajuns să aibă probleme grave de sănătate. Fostul șef al grupării roș-albe susține că Ion Țiriac l-a ajutat atunci când situația a început să i se agraveze, și i-a recomandat clinici în Germania.

De asemenea, Borcea a vorbit și despre parte frumoasă lucrurilor, de pe vremea când o conducea pe Dinamo. Acesta a dezvăluit că erau foarte mulți oameni implicați în fotbalul românesc, care investeau la echipe, și astfel partidele erau mult mai intens disputate.

Am avut copiii lângă mine, familia şi numai ei ştiu prin ce-am trecut. Am făcut cinci ani şi jumătate. Am avut o primă tentativă de depresie când am pierdut campionatul cu Rapid în 1999. Trei săptămâni nu am dormit.

Reclamă

Luam medicamente, dar după meciul cu Urziceniul mi s-a agravat. Am fost pe la clinici, domnul Ţiriac m-a trimis în Germania. Medicamente anti-depresive iau de atunci. Eu la 41 de ani m-am operat pe cord deschis. Şase ore am avut inima scoasă şi pusă deoparte.

Ştii perioada, ardeam. Erau bugete între 15 şi 18 milioane de euro. Erau orgolii. Te băteai cu Timişoara, cu Marian Iancu, zeci de milioane băgate în echipă şi 30.000 de spectatori în spate.

Cu Porumboiu… Doamne! Mititelu! Eram toate echipele. Copos, naşul (n.r. Gigi Becali), aveai meciuri uşoare la Bistriţa, Ceahlăul sau Galaţi? Noi tot timpul am avut războaie. Am pierdut campionatul după ce am condus 3-1 la Piatra Neamţ în minutul 87 şi am făcut 3-3”, a declarat Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a spus totul când a fost întrebat dacă se făceau blaturi pe vremea când era şef la Dinamo

Cristi Borcea a spus totul când a fost întrebat dacă se făceau blaturi pe vremea când era şef la Dinamo. Leonidas susţine că nu existau aranjamente, ţinând cont că toţi patronii de la echipele mari aveau foarte mulţi bani. Singurii care erau „abordaţi” erau arbitrii din Liga 1.

„Nu. Unde să fie blaturi, că noi aveam două echipe. Când am luat campionatul, am luat cu 15 puncte avans? Cu cine să faci blat? Erau Iancu, Porumboiu, Penescu… Cu cine? Toţi oamenii ăştia aveau sute de milioane.

Ce să le dai? E diferenţă cu arbitrii, că aici zici că s-au aranjat între ei. Spuneaţi de Steaua cu Gloria Buzău, n-aţi văzut că a pierdut campionatul? Ce să mai vorbim?

Cu arbitrii se mai făceau presiuni. Şi eu făceam presiuni. Asta este. Erau ascultaţi de DNA şi toţi cei care au dat bani în acea perioadă s-a văzut. Au fost ascultate telefoanele timp de cinci ani.

De unde să ştiu că am telefoanele urmărite? Am văzut convorbirile pe care le făceam la televizor. Din stenograme. Nu ne-am aşteptat, dar după aia ni s-a zis că a fost ascultat telefonul patru ani. Bine, domnule, asta e!”, a spus Borcea, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și