Închide meniul
Foto

Marele regret al lui Ion Ţiriac! Miliardarul a dat cărţile pe faţă: „Am fost tot timpul cu mai puţin talent şi cu mai multă muncă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 decembrie 2021, 11:35

Reclamă
Marele regret al lui Ion Ţiriac! Miliardarul a dat cărţile pe faţă: „Am fost tot timpul cu mai puţin talent şi cu mai multă muncă”

Gest uriaş al lui Ion Ţiriac

Actionpress / ALTERPHOTOS SC. via Hepta

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români, dar totuşi nu şi-a îndeplinit toate dorinţele pe care le-a avut în viaţă. Chiar magnatul s-a decis să rupă tăcerea şi să vorbească despre cel mai mare regret al vieţii sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele regret al lui Ion Ţiriac

Ion Țiriac are o viaţă de magnat, dar totuşi îi lipseşte ceva. Cu o avere de aproximativ două miliarde de euro, magnatul şi-ar fi dorit o familie, dar nu a avut parte. Spune că a pus munca pe primul plan și a neglijat aspectul personal. Şi-ar fi dorit o familie adevărată, cu 20 de copii. Totuşi, Ion Ţiriac are trei copii. Ion, Karim Mihai și Ioana, dar a fost căsătorit o singură dată, pentru o perioadă scurtă de timp. Magnatul a dezvăluit ce i-ar spune tânărului Ion Țiriac, fostul jucător de tenis, care este pe punctul de a aduce un turneu ATP puternic în România, a răspuns simplu.

”Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul cu războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic. Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a dezvăluit Ion Țiriac, conform ziare.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și