Închide meniul
Foto

Marele regret al vedetei din România care a fost acuzată de soţ că intră un noroi în casă: „Asta le sfătuiesc pe fetele mele”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2023, 19:45

Marele regret al vedetei din România care a fost acuzată de soţ că intră un noroi în casă: „Asta le sfătuiesc pe fetele mele”

Marele regret al vedetei din România care a fost acuzată de soţ că intră un noroi în casă

Sânziana Buruiană este căsătorită cu Nicolae Zuluf / Instagram

S-a aflat care este marele regret al vedetei din România care a fost acuzată de soţ că intră un noroi în casă şi că este leneşă. Sânziana Buruiană este cea care a primit, în trecut, cuvinte grele de la cel cu care are două fete, Nicolae Zuluf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană s-a căsătorit cu fostul fotbalist în 2015. Nunta lor a fost una de pomină, iar imaginile cu ei au fost extrem de comentate. La un an distanţă s-a născut şi primul lor copil, Izabela.

Marele regret al vedetei din România care a fost acuzată de soţ că intră un noroi în casă

Vedeta TV a împlinit 38 de ani şi a anunţat care este decizia pe care o regretă cel mai mult. Îi pare rău că a ajuns atât de tâziu la altar cu Zuluf.

Mi-aș face mai repede o familie și copii. Nu aș mai aștepta atât. Le sfătuiesc pe fetele mele să se mărite atunci când sunt pe „val”, în cel mai înalt punct al carierei, atunci să facă alegerea cea mai bună, pentru că apoi, când înaintezi în vârstă și nu mai ești top, alegi din ce rămâne cum s-ar spune„, a declarat Sânziana Buruiană pentru spectacola.ro

Fostul fotbalist a uimit pe toată lumea cân s-a plâns de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

Reclamă

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire.

Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp”, a spus Nicolae Zuluf la antenastars.ro.

Sânziana Buruiană a rupt tăcerea despre divorţ

Sânziana Buruiană nu este de acord cu cei care decid să divorţeze la cel mai mic impas în relaţie. Deşi s-au mai contrat, chiar şi în spaţiul public, Sânziana Buruiană are o relaţie perfectă cu Nicolae Zuluf. Sânziana Buruiană nu este adepta despărţirilor.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu sunt de acord cu cei care au o atitudine foarte modernă față de ideea de familie și divorțează foarte ușor în ultima vreme. Eu nu aș fi acceptat că părinții mei să divorțeze. Eu consider că în momentul în care faci un legământ în fața lui Dumnezeu și iți faci o familie și acei copii au nevoie de ambii părinții este nevoie să fie așa.

Sunt șocată când tatăl iese cu altcineva, mama la fel. Copiii ăia nu mai înțeleg nimic, au frați vitregi, pe mine mă depășesc lucrurile astea și sper ca niciodata să nu fiu pusă în această situație, nici ca soție, dar nici că fiică„, spunea Sânziana Buruiană, acum câteva luni, pentru spynews.ro.

Nicolae Zuluf şi-a început cariera la Victoria Brăneşti şi a mai jucat pentru CS Mioveni, Turnu Severin, Concordia Chiajna şi CS Afumaţi. Cinci ani a evoluat în Liga 1.

Recomandări
  • Sânziana Buruiană, acuzată dur de Nicolae Zuluf
  • Ce regret are vedeta de 38 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și