Închide meniul
Foto

Marele secret al Anamariei Prodan! Cu ce se ocupă soţul surorii sale. Este extrem de periculos

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 septembrie 2021, 16:32

Marele secret al Anamariei Prodan! Cu ce se ocupă soţul surorii sale. Este extrem de periculos

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are parte de luni extrem de dificile. Au ieşit la iveală mai multe zvonuri conform cărora Laurenţiu Reghecampf ar avea o amantă şi că ar urma un divorţ. Impresara a negat cu vehemenţă toată zvonurile şi încearcă să meargă mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele secret al Anamariei Prodan

Acum ies la iveală alte amănunte incendiare din interiorul familiei Prodancăi. Pe lângă problemele cu antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan are şi alte griji. Acum ies la iveală alte amănunte şi despre Anca, sora mai mică, este și ea o femeie bogată.

Anca Savelio, sora Anamariei Prodan, este stabilită de peste 15 ani în Statele Unite ale Americii, mai precis în Las Vegas. Anca Savelio este căsătorită și se bucură de o afacere prosperă. Sora Prodancăi este căsătorită cu un luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio. Cei doi au împreună o fetiță. De asemenea, activează ca agent imobiliar și se bucură de câștiguri importante.

Jiu-jitsu, un sport extrem de periculos

Jiu-jitsu este un sport extrem de periculos, iar Anamaria şi Anca sunt extrem de îngrijorate când Anthony are de disputat un meci. Cele două surori nu par să aibă prea multe lucruri în comun. Anamaria o descrie pe Anca drept sora bună, cuminte și ordonată. Pe de altă parte, Anamaria se consideră total opusă. În ciuda diferențelor, cele două surori au o relație foarte frumoasă și se sprijină reciproc de câte ori au ocazia.

„Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea acum ceva timp Anamaria Prodan.

Reclamă

Anca a făcut un gest neașteptat după moartea mamei sale, cedând Anamariei, la notariat, partea sa de avere. Potrivit unei surse din anturajul impresarei, Anca a ales să îi lase parte din moștenirea primită prin testament surorii sale mai mari, fiind de părere că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și