Închide meniul

Maria Ceauşilă, cea mai frumoasă femeie din instituţia unde lucra, şi-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei. Cu ce se ocupă acum

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2020, 14:31 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Maria Ceauşilă, cea mai frumoasă femeie din instituţia unde lucra, şi-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei. Cu ce se ocupă acum

Instagram Maria Ceauşilă

Maria Ceauşilă

Considerată cea mai sexy angajată din FRF, Maria Ceaușilă a fost demisă de la Federație la finalul lunii mai. Îm prezent, Maria Ceauşilă se ocupă de proiectele pe care le are alături de mama ei, anunţă Prosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce era angajată FRF, Maria Ceauşilă a apelat la medicul estetician. Aceasta a decis să îşi facă o operaţie de micşorare a buzelor.

"Tati este bucuros că activez în domeniul sportiv, îndeosebi în cel fotbalistic. George și-a lăsat amprenta în fotbalul românesc, dar nu numai acolo, ci și în sufletul meu. Pentru mine, fotbalul a fost dintotdeauna un hobby, iar bunul Dumnenzeu m-a ajutat să fac din hobby o carieră.

Iubesc fotbalul! Stimez și apreciez efortul jucătorilor şi al antrenorilor! Tot timpul sunt impresionată de rezistența lor atât la stres, cât si la presiunea fantastică, mai ales atunci când este vorba despre loviturile de la 11 metri, moment în care victoria sau eșecul unei echipe stau în gheata unui singur jucător. Trăind in casa cu un fost fotbalist, toate acestea le simt în suflet. Cât despre Universitatea Craiova… rămâne prima mea iubire”, spunea Maria Ceaușilă în momentul când era abgajată la FRF. 

Cine a fost Gheorghe Ceauşilă, tatăl Mariei Ceauşilă

Gheorghe Ceauşilă a evoluat pentru 12 echipe, iar printre acestea se numără Steaua București, Dinamo București, Universitatea Craiova, Sportul Studențesc și CF Brăila. Totodată, Gheorghe Ceaușilă a adunat cinci partide în tricoul echipei naționale a României.

Reclamă

Pe parcursul carierei de jucător profesionist de fotbal, Gheorghe Ceaușilă a adunat 214 prezențe în Liga 1 și a dat 58 de goluri, a câștigat Cupa României în 1990 – 1991 și a luat titlul în 1985 – 1986 și 1990 – 1991.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și