Închide meniul
Foto

Marian Aliuţă a vorbit despre cum îşi înşela soţia! Ce se întâmpla când aceasta îl prindea

Publicat: 12 august 2023, 9:07

Reclamă
Marian Aliuţă a vorbit despre cum îşi înşela soţia! Ce se întâmpla când aceasta îl prindea

Marian Aliuță şi soţia lui la botez / Facebook Marian Aliuță

Marian Aliuţă a vorbit despre cum îşi înşela soţia. Fostul fotbalist al lui FCSB a recunoscut că soţia îl mai prindea când călca strâmb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aliuţă, care acum e dezvoltator imobiliar, a subliniat că, după câteva zile în care nu vorbea cu el, soţia îl ierta.

Marian Aliuţă a vorbit despre cum îşi înşela soţia!

Păi avem 27 de ani împreună, n-a existat niciodată când făceam greșeli, că am făcut o mie de greșeli, să fi fost vreodată problema de divorț. Mă prindea, că se mai întâmpla să audă din ziare. Nu vorbea cu mine trei, patru, cinci zile, după care era o normalitate. Eu cred în continuare că a fost darul lui Dumnezeu pentru mine, ca ea să mă aștepte pe mine, să mergem pe același drum”, a mărturisit Marian Aliuţă în podcastul „Fiţă cu Adiţă”.

Marian Aliuţă, ajuns acum la 45 de ani, s-a potolit. El are o relaţie foarte frumoasă cu soţia lui.

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani

În acest an, Marian Aliuţă a ales să se pocăiască şi să treacă la cultul Bisericii Profides, alături de soția sa.

Reclamă

Aliuţă a jucat ultima dată la Neftchi Baku, echipă la care în prezent este antrenor Adrian Mutu. Retras din activitate în 2010, fostul internaţional român a avut mai multe probleme personale. Acesta a fost motivul pentru care a ales calea credinţei.

Chiar dacă a câştigat sume importante de bani, fostul fotbalist a dezvăluit că a avut mai multe probleme cu banii după, ce şi-a agăţat ghetele în cui. Şi-a cheltuit toţi banii şi şi-a găsit liniştea într-un mod surprinzător.

Am avut chemarea asta, am simțit lucrul acesta, nu m-aș întoarce înapoi. Am trecut prin niște probleme și Dumnezeu așa m-a chemat. Nu mi-e rușine să spun că am avut niște probleme financiare, am avut bani, m-am blocat și lucrurile au revenit la cum erau înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Eram foarte supărat. A început să îi spun problemele și să îl rog să mă aducă acolo unde eram. Eu mi-am bătut joc de bani, mi-a oferit tot ce am vrut”, a declarat Marian Aliuță pentru antenastars.ro.

„Nu aş mai pupa icoane”

Am ales drumul ăsta pentru că în Scriptură îți dă de înțeles să te botezi la maturitate. Mulți judecă! Chiar și fratele meu: `Băi, dar n-ai fost botezat o dată?` Că a vorbit el cu un preot și i-a spus că atunci când te duci către penticostali, te duci, de fapt, într-o credință moartă. De ce? Că-l caut pe Hristos?

Am fost credincios de mic, mergeam la biserică. L-am simțit mereu pe Dumnezeu. Aș intra oricând într-o biserică ortodoxă, dar nu aș mai pupa icoane, nu văd sensul. Trebuie să te conectezi direct cu divinitatea. Și eu am făcut lucrul ăsta, am toate icoanele, nu judec pe nimeni.

În ortodoxie, preoții nu vor sau nu au timp să explice pasajele din Biblie. Omul ascultă o slujbă și nu înțelege tot. Apoi, de ce trebuie să mă rog eu pentru patriarh și pentru Preafericit? De ce?

Preafericitul Daniel e mai bogat decât toți cei care merg la biserică. 60 la sută dintre cei care merg sunt amărâți, iar el are ultimul tip de S (n.r.- Mercedes), trăiește în lux desăvârșit. El nu trăiește cum o făcea Iisus, simplu. Mi-am dat seama că trebuie să urmez Scriptura”, a spus Marian Aliuță în cadrul podcast-ului Tare de tot.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și