Închide meniul
Foto

Marina Creţu a rupt tăcerea şi a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Carlo Ancelotti: „În momentul când l-am cunoscut era separat!”

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 19:27 / Actualizat: 3 iunie 2021, 17:36

Marina Creţu a rupt tăcerea şi a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Carlo Ancelotti: „În momentul când l-am cunoscut era separat!”

Captură Antena Stars

Marina Creţu a avut o relaţie cu Carlo Ancelotti

  • Marina Creţu a avut o relaţie de 7 ani cu Carlo Ancelotti
  • Românca a rupt tăcerea

Marina Creţu a fost timp de 7 ani iubita lui Carlo Ancelotti, noul antrenor al celor de la Real Madrid. Românca a rupt tăcerea şi a dat detalii despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marina Creţu a respins acuzaţiile conform cărora Carlo Ancelotti ar fi divorţat de soţie din cauza ei. Mai mult, femeia a spus că actualul antrenor al celor de la Real Madrid era deja separat de soţie.

Lucram pentru Modena Football la acel moment, a jucat dacă îmi amintesc la AS Milano, după care a stat puțin am vorbit, a fost invitat de Leo Turinni în emisiune, ne-am schimbat numerele de telefon, am vorbit câteva luni la telefon, eu nu-l știam, eu știam că e căsătorit, mi-a povestit situația și după am început o relație.

Reclamă

Am locuit împreună în Milano, am locuit în Londra, am fost împreună în vacanțe, l-am adus în România”, a spus Marina Crețu la Antena Stars.

Marina Creţu a fost timp de 7 ani iubita lui Carlo Ancelotti: „Au fost 7 ani curaţi de relaţie”

Cei doi au avut 7 ani de relaţie. Femeia a dezvăluit şi motivele pentru care cei doi s-au despărţit.

Reclamă

Între mine și Carlo au fost 7 ani de relație curați și el a precizat de nenumărate ori, și el a fost întrebat și a declarat. Nu am absolut nicio legătură de divorțul și separarea lor, la momentul în care l-am cunoscut pe Carlo era separat.

Eu am terminat această relație pentru că eu îmi doream copii, el nu voia, el spunea că nu era pregătit, mi-a zis să aștept și efectiv eu nu am mai putut să mai aștept. I-am zis că dacă mă iubește să mă lase și asta am făcut”, a mai declarat ea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna - Real Madrid: "Trebuie să controleze presiunea"
La Liga • 17 mart., 13:46
Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna – Real Madrid: „Trebuie să controleze presiunea”
Carlo Ancelotti e foarte calm, după acuzaţiile de fraudă! Cum se apără antrenorul lui Real Madrid: "Problema mea e echipa"
La Liga • 7 mart., 11:30
Carlo Ancelotti e foarte calm, după acuzaţiile de fraudă! Cum se apără antrenorul lui Real Madrid: „Problema mea e echipa”