Închide meniul

Mario Iorgulescu, mesaj direct pentru familia pe care a distrus-o! „Mă voi ocupa personal”. Ce vrea să facă milionarul aflat în Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2022, 16:29

Mario Iorgulescu, mesaj direct pentru familia pe care a distrus-o! „Mă voi ocupa personal. Ce vrea să facă milionarul aflat în Italia

Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare

Mario Iorgulescu şi Gino Iorgulescu / Facebook

Mario Iorgulescu a avut un mesaj direct pentru familia pe care a distrus-o în urma accidentului pe care l-a provocat. Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit şi a lăsat în urmă doi copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc.

Mario Iorgulescu, mesaj direct pentru familia pe care a distrus-o!

Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a spus Mario Iorgulescu, citat de fanatik.ro.

Mario Iorgulescu nu poate fi extrădat din Italia

Mario Iorgulescu nu poate fi extrădat în România, a stabilit Curtea de Apel din Milano. Autoritățile române se chinuie de doi ani să-l aducă în țară, dar tânărul cercetat pentru omor e „protejat” de italieni.

Reclamă

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident rutier în septembrie 2019, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit. În iunie 2020, Tribunalul București a dispus arestarea sa preventivă în dosarul de omor.

Curtea de Apel din Milano a respins în iunie cele două mandate europene de arestare emise pe numele lui Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu, dat în urmărire de Poliția Română, va rămâne în Italia.

Magistrații italieni au stabilit că Mario Iorgulescu nu poate participa conștient la propriul proces din cauza stării sale de sănătate.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în 2019

8 septembrie 2019, ora 3 şi două minute dimineaţa. Cu o viteză dublă faţă de limita legală, cu cocaină şi alcool în sânge, Mario Iorgulescu intră pe contrasens direct într-o maşină condusă de un tânăr tată, pe care îl ucide.

În plus, Mario Iorgulescu vorbea la telefon cu câteva secunde înainte de impact. Venea de la o petrecere de lângă Bucureşti şi se îndrepta cu un bolid de 700 de cai putere, spre fosta lui iubită. O altă martoră a încercat să intervină.

122 de secunde a durat discutia dintre Mario Iorgulescu şi fosta lui iubită, timp în care gonea cu peste 120 de kilometri pe oră. Din momentul in care convorbirea s-a oprit în aproape cinci secunde a avut loc impactul.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și