Închide meniul

Mario Iorgulescu nu scapă de închisoare! Fiul preşedintelui LPF rămâne urmărit internaţional

Alexandra Costea Publicat: 7 octombrie 2024, 21:45

Reclamă
Mario Iorgulescu nu scapă de închisoare! Fiul preşedintelui LPF rămâne urmărit internaţional

Mario Iorgulescu nu scapă de închisoare

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare - Facebook

Mario Iorgulescu nu scapă de închisoare! Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal(LPF) rămâne urmărit internațional, a decis Judecătoria Sectorului 3. Magistrații au respins cererea acestuia de revizuire a condamnării la 3 ani de închisoare pentru lipsire de libertate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate că a reușit să obțină anularea decizie de condamnare la închisoare în urma accidentului în care a ucis un om, norocul nu-i surâde lui Gino Iorgulescu şi în dosarul în care e acuzat de lipsire de libertate.

Mario Iorgulescu nu scapă de închisoare! Fiul preşedintelui LPF rămâne urmărit internaţional

În 2021, Mario Iorgulescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare după ce a fost acuzat de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal. Fiul președintelui LPF poate ataca decizia judecătorilor cu apel în termen de 10 zile, notează jurnaliștii de la Libertatea.

Împreună cu Mario Iorgulescu, un alt inculpat din dosar a avut cererea de revizuire respinsă de către magistrații din București.

„În baza art. 459 alin. 5 C.p.p., respinge ca inadmisibilă cererea de revizuire formulată de revizuentul condamnat Iorgulescu Gino Mario (…) împotriva sentinţei penale nr. 944/20.12.2018 a Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti, pronunţată în dosarul nr. 33036/301/2016 al Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti, definitivă prin decizia penală nr. 504/A/09.04.2021 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală.

Reclamă
Reclamă

În baza art. 459 alin. 5 C.p.p., respinge ca inadmisibilă cererea de revizuire formulată de revizuentul condamnat Pascu Francisco Gabriel (…) împotriva sentinţei penale nr. 944/20.12.2018 a Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti, pronunţată în dosarul nr. 33036/301/2016 al Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti, definitivă prin decizia penală nr. 504/A/09.04.2021 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală.

În baza art. 275 alin. 2 C.p.p., obligă revizuenţii la plata sumei de 100 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 07.10.2024, prin punerea la dispoziţie a minutei prin intermediul grefei instanţei”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Sectorului 3.

Mario Iorgulescu este acuzat de complicitate la lipsire de libertate

Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare după ce l-a privat de libertate pe Dragoş V. Acesta ar fi fost ademenit de fiul lui Gino Iorgulescu într-un apartament, unde a fost bătut. Mai mult, agresorii au filmat întregul incident.

Reclamă

Dragoş V. ar fi fost ademenit de Mario Iorgulescu sub pretextul că îi va înapoia o datorie de 500 de euro. Atunci când a ajuns la faţa locului, victima a fost lovită cu pumnul şi pusă la podea. Agresorul a fost Franco Pascu, celălalt inculpat care a cerut revizuirea decizie la Judecătoria Sectorului 3.

Incidentul a avut loc pe data de  6 iunie 2016, în jurul orei 11 dimineaţa. Dragoş V. a sunat la 112 şi  le-a cerut ajutrul oamenilor legii. După doar 20 de minute, o altă persoană a sunat la 112 cerând intervenţia unei ambulanţe pentru că „cel pentru care s-a solicitat tremură şi moare”.

În preyent, Mario Iorgulescu s-ar afla în Italia, acolo unde a fugit după ce a comis accidentul mortal din noaptea de 7-8 septembrie 2019. Până acum, autorităţile române nu l-au putut readuce în ţară.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

  • NU

    69%

  • DA

    31%

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

16:48

„Mergem până în pânzele albe!” Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

16:44

Adrian Mazilu a fost operat! Mesajul fostului jucător al Farului

15:43

EXCLUSIVCristina Neagu a dat cărţile pe faţă despre scandalul banilor publici: „Eu am semnat un contract”

15:29

Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

15:01

Naționala Angliei, fără jucători de la Manchester United pentru acțiunea din luna octombrie! Nu s-a mai întâmplat din 1976

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și