Închide meniul
Foto

Marius Lăcătuş a dezvăluit cum a aflat fiica lui, Alexandra, că a fost înfiată: „Întotdeauna am fost foarte deschişi cu ea”

Reclamă

Publicat: 2 aprilie 2024, 12:39

Marius Lăcătuş a dezvăluit cum a aflat fiica lui, Alexandra, că a fost înfiată: „Întotdeauna am fost foarte deschişi cu ea”

Marius Lăcătuş a dezvăluit cum a aflat fiica lui, Alexandra, că a fost înfiată

Marius Lăcătuş, în timpul unui eveniment / Hepta

Marius Lăcătuş a dezvăluit cum a aflat fiica lui, Alexandra, atunci când a aflat că a fost înfiată! În vârstă de 29 de ani, Alexandra Dominique Lăcătuş a devenit o actriţă cunoscută în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş a precizat că el şi soţia lui, Mariana, ar fi deschişi ca Alexandra să îşi cunoască mama biologică, dacă va dori acest lucru. Cel poreclit „Fiara” a precizat că Alexandra nu şi-a manifestat încă această dorinţă.

Marius Lăcătuş a dezvăluit cum a aflat fiica lui, Alexandra, că a fost înfiată!

Dacă intrai acolo la leagănul de copii și îi vedeai, crede-mă că ți se rupea inima. Vezi o dată, de două ori un băiețel, apoi vezi o fetiță o dată, de două ori, trebuie să iei o decizie până la urmă. Ne-a permis să o ducem acasă, să stea o perioadă cu noi, să se acomodeze.

Pentru noi Alexandra este copilul nostru și atât. S-a ocupat Mariana să îi spună (n.r.- că e înfiată). Nu i-a spus foarte târziu, când a început școala. Nu a reacționat în niciun fel pentru că noi întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea.

Dacă ea dorește vreodată să încercăm să își găsească mama biologică sau familia, am putea încerca, dacă ea își dorește lucrul ăsta. Nimeni nu o oprește. Nu și-a manifestat deocamdată dorința”, a spus Marius Lăcătuș, în podcast-ul lui Adrian Enache.

Reclamă

Fiica lui Marius Lăcătuş e tare mândră că tatăl ei a cucerit Cupa Campionilor Europeni

Alexandra Dominique Lăcătuş are o relaţie specială cu părinţii ei, Mariana şi Marius. Ea a mărturisit că este tare mândră că tatăl ei a cucerit Cupa Campionilor Europeni alături de Steaua pe 7 mai 1986.

Nu-mi aduc aminte exact când am văzut pentru prima dată meciul (n.r.- finala CCE de la Seviila). Mi-aduc aminte când se sărbătoarea la televizor, am văzut o parte, nu pe tot. Atunci era un meci oarecare pentru mine, eram copil.

Am realizat de-a lungul timpului importanța lui, nu a mai reușit nicio echipă din țară această performanță. Ca pentru orice lucru pe care l-a făcut tatăl meu, mă simt mândră și fericită că a făcut parte din acea echipă și că a ajuns să facă istorie”, declara fiica lui Marius Lăcătuş în urmă cu trei ani.

Reclamă 4 / 0/3

Fiica lui Marius Lăcătuş a terminat Facultatea de Arte Dramatice din Madrid. Alexandra Dominique Lăcătuş activează cu succes în domeniul pe care l-a studiat în facultate.

Marius Lăcătuş, reacţie vehementă după sondajul care arată că 1 din 3 români ţine cu FCSB: „Mă deranjează că Steaua nu e acolo”

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după sondajul care arată că 1 din 3 români ţine cu FCSB. Fostul mare fotbalist al Stelei e deranjat că nu apare în sondaj clubul Armatei. „Fiara” a cucerit Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986.

Marius Lăcătuş a încercat să găsească o explicaţie pentru faptul că CSA Steaua nu apare în sondajul respectiv.

Pe mine mă deranjează faptul că nu e trecută și Steaua acolo în sondaj. Probabil n-ar fi prins podiumul. Eu cred că atunci când s-a întrebat ‘Cu ce echipă simpatizați?’, unii au zis Steaua, alții FCSB și poate s-a asimilat. N-avem de unde să știm.

Depinde și cum pui întrebarea. Dacă întrebi ‘Cu ce echipă ții?’, poți să răspunzi Steaua, iar cel care face sondajul să asimileze cu FCSB. Pe mine nu mă deranjează cu absolut nimic, fiecare e liber să aleagă echipa cu care ține. Asta e părerea mea, eu sunt alături de clubul Steaua”, a declarat Marius Lăcătuş pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și