Închide meniul

Marius Rădoi, campionul balcanic la tenis de masă, a murit într-un teribil accident rutier

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 11:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Marius Rădoi, campionul balcanic la tenis de masă, a murit într-un teribil accident rutier

Federaţia Română de Tenis de Masă

Marius Rădoi a murit

"O veste tristă şi aproape incredibilă a făcut, în această dimineaţă, înconjurul lumii tenisului de masă românesc. La numai 19 ani, Marius Rădoi şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius a fost legitimat la CSM Slatina, iar din vară se transferase la CSM 2007 Focşani. Transmitem condoleanţe familiei îndoliate şi păstrăm un moment de reculegere în amintirea lui Marius", a precizat FR Tenis de Masă.

Marius Rădoi a murit într-un accident rutier

Accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 22:00, în localitatea Negreni, pe drumul naţional DN 65. În urma impactului, tânărul, proaspăt student, şi-a pierdut viaţa. Eforturile echipajelor de prim ajutor şi ulterior ale medicilor de la spital au fost zadarnice.

Marius, fiul adjunctului IPJ Olt Cristian Rădoi, se afla singur în maşină. Autovehiculul a derapat într-o curbă şi a lovit un cap de pod. Doctorii nu au mai putut face nimic.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și