Închide meniul

Marius Ştefănescu, după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1: „Am dat gol degeaba!” Ciobotariu: „Am început foarte rău jocul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2023, 23:52

Reclamă
Marius Ştefănescu, după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1: „Am dat gol degeaba! Ciobotariu: „Am început foarte rău jocul!

Marius Ştefănescu a marcat ub gol în Universitatea Craiova - Sepsi

Profimedia

Marius Ştefănescu, după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1. Marius Ştefănescu a fost extrem de supărat după prima înfrângere din campionat. Vedeta covăsnenilor a marcat în finalul primei repriză, însă echipa sa nu a reuşit săi mai marcheze o dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefănescu a spus că ar fi preferat să nu dea gol, dar echipa sa să fi plecat neînvinsă de la Craiova. Şi Liviu Ciobotariu a spus că echipa sa a făcut un meci foarte slab, mai ales în startul meciului.

Marius Ştefănescu, după Universitatea Craiova – Sepsi 2-1

„Un meci pe care l-am început cum nu se poate mai prost, am luat gol în minutul 1. După aceea, tot nu ne-am trezit, am luat al doilea gol, putea să fie 3-0. Sincer, am însris degeaba. Prefaram să nu înscriu şi să câştigăm sau să facă un egal. După acel roşu, nu ne-am creat ocazii. Trebuie să ne creem mai multe ocazii. Este un stadion pe care mă simt bine şi cam atât. Am pierdut în primele 20 de minute acest meci, nu am intrat conectaţi. Îmi pare rău că am pierdut acest meci”, a spus Marius Ştefănescu la digisport.ro.

„Am început foarte rău jocul, ca exprimare în teren, nu doar că am primit golul repede. Nu ne-am găsit busola, pressingul nu a fost unul compact. Noi am pierdut meciul în primele 20 de minute. Bălaşa a recidivat în locul în care a a mai avut probleme. Nu ştiu dacă e ruptură, vom face un RMN. Am făcut multe greşeli, mai ales în startul meciul”, a spus şi Liviu Ciobotariu.

Gazdele au deschis încă din secunda 50, când Lyes Houri i-a pasat în careu lui Jovan Markovic şi acesta a înscris. Francezul Houri a apărut şi la finalizare, în minutul 28, când a marcat pentru 2-0 cu un şut de la distanţă. Sepsi, care a fost dominată în prima repriză, a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 42, la golul lui Marius Ştefănescu, venit după o pasă a lui Safranko. În repriza secundă oltenii nu şi-au putut mări avantajul, oaspeţii nu au fost în stare să egaleze, chiar dacă gazdele au jucat în zece oameni din minutul 59, după eliminarea lui Badelj. Craiova s-a impus cu 2-1, a administrat prima înfrângere din campionat lui Sepsi şi a ajuns pe locul al doilea în Superligă, cu 17 puncte. Sepsi ocupă locul 6, având 12 puncte.

Reclamă

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Căpăţână 90), Screciu, Badelj, Bancu – Al. Creţu (A. Ivan 63), Mateiu – Danciu (Sala 90), Houri (Kurtic 63), Al. Mitriţă – J. Markovic (Raul Silva 61). ANTRENOR: Laurenţiu Reghecampf

SEPSI: Niczuly – Oteliţă, M. Bălaşa (Kecskes 46), Ninaj, D. Ciobotariu (I. Gheorghe 70) – J. Rodriguez (C. Matei 61), N. Păun (Debeljuh 70) – Aganovic (R. Varga 61), Alimi, M. Ştefănescu – Safranko. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și