Închide meniul

Mărturia copleşitoare făcută de tatăl celui omorât de Mario Iorgulescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 august 2020, 9:40 / Actualizat: 17 decembrie 2022, 12:17

Mărturia copleşitoare făcută de tatăl celui omorât de Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu nu poate fi extrădat în România

Colaj cu accidentul provocat de Mario Iorgulescu / Observator

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată după ce a fost acuzat de ucidere din culpă. Fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, nu a fost însă găsit, fiind dat în urmărire internaţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl victimei Dani Vicol şi-a pierdut speranţele că acesta va fi găsit şi pedepsit.

„Nu mai credem în nimic, nu vedeți că nimeni nu știe unde e, parcă a intrat în pământ? De ce nu este arestat, așa cum ar trebui? Noi de aproape un an suntem distruși, pur și simplu nu mai suntem oameni. Nora mea nici nu mai zic, crește singură un copil și parcă s-a stins viața din ea.

Noi ne pregătim de pomană, iar el se plimbă binemersi în libertate. Atât de mare este puterea lui Gino Iorgulescu în țara asta. Cum se poate așa ceva, noi nu înțelegem. Suntem prea mici. Începem să credem că nu mai există dreptate a legii. Însă există un Dumnezeu, există pedeapsă divină”, a spus tatăl victimei.

Mario Iorgulescu, acuzat de omor și conducere sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe

Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier în septembrie 2019, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit. Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat într-o clinică din Italia.

Reclamă

Mario Iorgulescu este acuzat de comiterea infracţiunilor de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident de circulaţie în septembrie anul trecut, când a condus o maşină cu 162 de kilometri pe oră într-o zonă în care limita legală era de 50 de kilometri pe oră.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și