Închide meniul

Mărturia românului de 82 de ani care a câştigat lupta cu coronavirusul: "Când mâncai o bucăţică de pâine, parcă luai polistiren în gură"

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 15:28

Reclamă
Mărturia românului de 82 de ani care a câştigat lupta cu coronavirusul: "Când mâncai o bucăţică de pâine, parcă luai polistiren în gură"

Monitorulsv

Cosntantin Pentiuc s-a vindecat de coronavirus

Bărbatul de 82 de ani este văduv şi are două fete, ambele doctoriţe în Germania. Constantin Pentiuc a dezvăluit ce a simţit după ce s-a infectat cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din prima zi, îţi afectează creierul… Nu mai judeci, îţi cauţi cuvintele, nu îţi mai aduci aminte. Şi exterior, pierzi mirosul, gustul, pierzi salivaţia în gură. Gura ţi-era mereu uscată, puteai să bei apă oricât. Când mâncai o bucăţică de pâine, parcă luai polistiren în gură… aşa era… nu aveai gust şi nu aveai salivaţie… aspru şi fără gust”, a spus Constantin Pentiuc pentru monitorulsv.ro.

Acesta a văzut cum oameni mai tineri decât el au pierdut lupta cu virusul. 

"Când am intrat în salon am găsit un pacient care era pe pat, cam obez, mare aşa, şi care dădea ochii peste cap. Din când în când mai deschidea ochii şi cerea din ochi ajutor. Nu mai putea vorbi, era albastru la faţă. O tensiune foarte ridicată. Şi am fugit repede la asistentă… am văzut-o pe hol. Au venit l-au luat cu tot cu pat şi l-au dus la tratamente de urgenţă. După jumătate de oră, vine asistenta să culeagă obiectele personale ale lui de pe noptieră, de pe cuier şi aşa mai departe. Zic: Doamnă, dar unde-l duceţi? „Păi, nu-l mai ducem nicăierea, că a plecat el singur”. Decedase deja. (oftează lung) A fost aşa… un şoc”, a mai spus bătrânul. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și