Închide meniul

Mărturia tulburătoare a unui fan infectat care a fost la meciul considerat "bomba biologică" ce a declanşat pandemia de Covid-19

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2020, 7:12

Mărturia tulburătoare a unui fan infectat care a fost la meciul considerat "bomba biologică" ce a declanşat pandemia de Covid-19

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via Hepta

Matteo susţine că, în momentul în care a fost pe stadion, era infecat cu Covid-19. Acesta spune că s-a îmbrăţişat cu ceilalţi fani şi cu copii la golurile Atalantei, care s-a impus în partida de la Milano cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-am îmbrăţişat cu ceilalţi fani şi chiar cu copii la golurile Atalantei. Am văzut foarte puţin din meci, era un steag în faţa mea. Am susţinut echipa cu toată energia", a spus fanul Atalantei conform celor de la engnews24h.com. 

Matteo: "Înainte de meci am fost obosit!"

Matteo crede că era infectat cu virusul chiar înainte de meci. "Am avut frisoane înainte de meci, dar am crezut că este de la oboseală. A doua zi m-am trezit cu febră 39 şi m-am îngrijorat", a mai spus fanul italian. Acesta a fost confirmat, a doua zi după meci, cu coronavirus. 

Reclamă

Primarul din Bergamo consideră că meciul Atalanta – Valencia ar fi contribuit la răspândirea Covid-19

Giorgio Gori, primarul oraşului Bergamo, consideră că meciul Atalanta – Valencia, disputat, la Milano, la 19 februarie, în Liga Campionilor, a contribuit la răspândirea rapidă a coronavirusului în nordul Italiei.

"A fost multă lume în tribune şi apoi în baruri. Cu siguranţă, în acea noapte a fost o puternică escaladare a contagiunii", a declarat Gori, potrivit The Guardian.

Reclamă
Reclamă
Ultimele știri
18:45 Jucătorii de la CSA Steaua îşi cer primele de promovare: „Am înţeles că unii şi-ar primi banii, ceilalţi va trebui să ne judecăm” 18:33 Mihai Popa a semnat cu Torino! Clubul din Serie A a făcut anunţul oficial 18:22 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, total surprins că Bergodi va semna cu CFR Cluj: „Putea să spună că vrea să meargă acolo”. Anunţul despre „Ciobi” 17:22 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iunie 2023 16:52 Alexandru Mitriţă a fost prezentat la Universitatea Craiova: „‘Piticul atomic’ revine în locul unde îi bate cel mai tare inima!” 16:34 Anthony Le Tallec, martor la atacul din Franţa asupra copiilor: „S-a apropiat de mine, m-am mişcat, m-am îndepărtat” 16:01 Miyu Kato şi-a luat revanşa la Roland Garros! Japoneza a cucerit titlul la dublu mixt cu Tim Puetz 15:30 Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Anunţul oficial făcut de ardeleni 15:14 Universitatea Craiova a anunţat despărţirea oficială de Ionuţ Vînâ: „Mult succes în afaceri” 14:13 Roland Garros 2023 | Stefanos Tsitsipas îşi schimbă strategia dinaintea meciurilor, după înfrângerea drastică cu Carlos Alcaraz
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE