Închide meniul

Maxi Lopez a filmat momentul în care i-a spart un ou în cap iubitei Daniela. "Umilinţă publică"

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 8:00

Maxi Lopez a filmat momentul în care i-a spart un ou în cap iubitei Daniela. "Umilinţă publică"

Captură Twitter

Maxi Lopez şi gluma care i-a enervat pe fani

  • Maxi Lopez i-a spart un ou în cap iubitei Daniela
  • Maxi Lopez, scandal uriaş cu Wanda Nara

După ce şi-a udat iubita golindu-i o sticlă cu apă în faţă, acesta i-a spart şi un ou în cap. Galbenuşul s-a scurs prin păr, dar nu a părut să o deranjeze foarte rău pe superba Daniela. Chiar şi aşa, fanii au luat foc în urma gestului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă nu-l părăseşte după ce i-a făcut, atunci n-are demnitate", a tunat un fan, iar spaţiul virtual s-a vorbit despre o adevărată "umilinţă publică", susţine ziare.com.

Reclamă

Maxi Lopez, scandal uriaş cu Wanda Nara

Maxi Lopez a avut o răbufnire la adresa fostei iubite, Wanda Nara, în vara lui 2020. Mauro Icardi a mers împreună cu soţia sa Wanda Nara şi copiii acesteia din prima căsătorie cu Maxi Lopez, în plină pandemie, în Ibiza.

"Sunt extrem de nervos. Este o femeie inconștientă. Am doi copii cu rezultate pozitive la testele de Covid-19 din cauza ei. I-am spus să nu meargă la Ibiza, toată lumea se întoarce bolnavă de acolo, dar nu i-a păsat. S-a dus oricum. Ca mamă, ea trebuie să înțeleagă pericolul", a răbufnit Maxi Lopez în presa din Argentina.

Reclamă

Replica Wandei Nara nu a întârziat să apară. Aceasta a postat o fotografie în care apare alături de Icardi şi copiii săi susţinând că toate testele sunt negative. "Suntem toți bine. Rezultatul testului meu e negativ, nu am Covid-19. La fel e și în cazul copiilor, toți suntem bine", a scris Wanda pe Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mauro Icardi şi Wanda Nara vor divorţa
Diverse • 8 nov., 19:53
FOTO
Lovitură teribilă pentru o mare vedetă! Divorţul anului se transformă în circ. Mesaj incredibil al fostului soţ
Mauro Icardi nu şi-a mai văzut sora de trei ani din cauza soţiei, Wanda Nara / Foto: Profimedia
Diverse • 6 nov., 16:37
FOTO
Divorțul anului se transformă în circ. Soția înselată a postat imagini cu fostul său soț, de care s-a despărțit din cauza actualului partener oficial, care îi devenise amant
Mauro Icardi şi Wanda Nara vor divorţa
Diverse • 6 sept., 11:14
"Este o femeie inconştientă!" Un milionar îşi acuză fosta soţie că şi-a dus copiii într-un focar de coronavirus: "Toată lumea se întoarce bolnavă de acolo"
Cristiano Ronaldo Juventus
Fotbal extern • 1 mai, 12:59
Serie A nu copiază modelul din Ligue 1. "Ar fi un război mondial dacă i se dă titlul lui Juventus"