Închide meniul

Medicul care cercetează coronavirusurile trage un nou semnal de alarmă: "Am putea avea şi alte pandemii"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 16:49

Medicul care cercetează coronavirusurile trage un nou semnal de alarmă: "Am putea avea şi alte pandemii"

captura video

Shi Zhengli lucrează la un laborator din Wuhan

Cunoscută sub supranumele de "Bat Woman", cercetătoarea a avertizat că omenirea s-ar putea confrunta cu noi infecţii similare, dacă nu se vor depune eforturi globale de prevenire. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă vrem să prevenim ca oamenii să nu sufere din nou de pe urma unei pandemii, trebuie să învăţăm cît mai multe despre aceşti viruşi necunoscuţi purtaţi de animalele din natură", a declarat Shi Zhengli pentru CGTN. 

Shi Zhengli: "Am putea avea şi alte pandemii"

Pandemia din acest an a ucis peste 345.0000 de persoane în întreaga lume, de la finalul anului şi până în prezent. Virusul a fost depistat pentru prima oară chiar în laboratorul din Wuhan, acolo unde lucrează Shi Zhengli şi se presupune că ar proveni de la lilieci. 

"Dacă nu vom studia aceşti viruşi, am putea avea şi alte pandemii. Fac apel la cercetătorii din întreaga lume să îşi unească forţele şi să încercăm să prevenim şi controlăm noile infecţii", a spus cercetătoarea din China pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și