Închide meniul
Foto

Mesaj emoţionant primit de Alina Vidican după nunta de lux. Ce promisiuni a primit de la milionarul brazilian

Publicat: 28 august 2021, 11:50

Imaginile postate de Claude Senhoreti

Claude Senhoreti este noul soţ al Alinei Vidican

Facebook Claude Senhoreti

  • Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti
  • Ce mesaj a postat milionarul brazilian

Pilot de curse, milionarul brazilian a reacţionat pe reţelele sociale la o zi după ce s-a căsătorit cu Alina Vidican. I-a făcut o promisiune româncei care, în 2011, era dusă la altar de fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj emoţionant primit de Alina Vidican de la Claude Senhoreti

Vă prezentăm domnul și doamna Senhoreti. A fost una dintre cele mai bune zile din viața mea. Te iubesc din toată inima sufletul meu pereche, iubita mea şi cea mai bună prietenă. Promit să nu te dezamăgesc niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. Te iubesc!„, a fost mesajul emoţionatant transmis de Claude Senhoreti pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Pasionat al mașinilor scumpe, Claude a surprins-o pe Alina Vidican. I-a făcut un cadou senzațional și i l-a arătat cu puțin timp înainte să se căsătorească. Milionarul i-a cumpărat un bolid de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care a avut loc nunta.

Reclamă

Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge, potrivit cars.com, până la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h! Claude Senhoreti i-a pus și o fundă roșie „bijuteriei” pe care i-a dăruit-o Alinei. Invitații au postat mai multe imagini cu darul de nuntă primit de mireasă.

Cadoul primit de Alina Vidican de la soțul ei
Cadoul primit de Alina Vidican de la soțul ei

La eveniment nu au existat plicuri la masă, ci au fost create trei conturi bancare. Primul a fost pentru luna de miere, programată într-o destinaţie exotică, iar celelalte două pentru consumaţia de la nuntă şi pentru susţinerea carierei de pilot de curse a lui Claude.

Alina Vidican şi Claude Senhoreti şi-au refăcut viaţa

Alina Vidican a divorţat de cinci ani de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo. Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Alina i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se căsătorească cu Claude, având în vedere că are doi copii cu omul de afaceri român. Borcea nu s-a opus, i-a spus doar „să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al fostului model.

Vidican primeşte o pensie alimentară uriaşă de la fostul şef al lui Dinamo, fiind vehiculată suma de 10.000 de euro lunar.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răsfăţ total pentru modelul părăsit de Cristi Borcea
Diverse • 15 feb., 12:31
FOTO
Răsfăţ total pentru modelul părăsit de Cristi Borcea: „O iubire adevărată!”. Cât de frumoasă este Alina Vidican, la 39 de ani
Cristi Borcea a recunoscut de ce i-a cerut Valentinei Pelinel să îl părăsească
Diverse • 20 ian., 16:50
FOTO
Cristi Borcea a recunoscut de ce i-a cerut Valentinei Pelinel să îl părăsească: „La mine nu merge cu fotomodelul!”. Ce a urmat
Fiica cea mare a lui Cristi Borcea se distrează femeia care i-a provocat o dramă amoroasă mamei ei
Diverse • 18 ian., 8:58
FOTO
Fiica cea mare a lui Cristi Borcea se distrează cu femeia care i-a provocat o dramă amoroasă mamei ei. Imagini surprinzătoare
Fosta soţie a lui Cristi Borcea se scaldă în lux
Diverse • 14 nov., 12:12
FOTO
Fosta soţie a lui Cristi Borcea se scaldă în lux! Cum s-a afişat alături de milionarul care îi face toate poftele
Cristi Borcea și-a dezvăluit secretul
Diverse • 22 sept., 11:49
FOTO
Cristi Borcea și-a dezvăluit secretul. Cum a sedus și ce le-a oferit celor mai frumoase femei din România