Închide meniul
Foto

Mesaj enigmatic al celei mai cunoscute amante din România: „În caz contrar, îţi vei rata viaţa”. Vedeta şi-a lăsat fiul acasă și a plecat într-o vacanță de lux cu un bărbat misterios!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2021, 8:59

Mesaj enigmatic al celei mai cunoscute amante din România: „În caz contrar, îţi vei rata viaţa”. Vedeta şi-a lăsat fiul acasă și a plecat într-o vacanță de lux cu un bărbat misterios!

Cum poate arăta mama celei mai cunoscute amante din România

Vica Blochina a fost iubita lui Victor Piţurcă / Instagram Vica Blochina

Vica Blochina și-a făcut bagajele și a plecat în Thailanda ca să-și petreacă sărbătorile de iarnă. Cea care a fost 16 ani amanta lui Victor Pițurcă plătește nu mai puțin de 12.000 de euro pentru o singură noapte de cazare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, vacanță de lux în Thailanda

Vica Blochina a plecat în vacanță alături de prietenii săi cu care a petrecut și în această vară în Grecia. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă e însoțită și de milionarul grec cu care s-a speculat că ar avea o relație.

Blochina a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare din vacanța în Thailanda. La ultima postare, fosta balerină a lăsat și un citat motivațional. „Fii unde ești… în caz contrar, îți vei rata viața!„, a scris vedeta, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

În timp ce ea se distrează în Asia, Eda, fiul ei, a decis să rămână alături de tatăl lui, Victor Pițurcă.

Reclamă

În tinereţe, Vica Blochina a devenit cunoscută pentru faptul că a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Deşi este o diferenţă de vârstă de 19 ani între ei, cei doi au fost împreună ani de zile şi au şi un băiat. Fostul seleţcioner nu a recunoscut copilul decât după testul ADN.

Citește și:

Vica Blochina, sedusă de un milionar grec

Vica Blochina a fost sedusă de un milionar grec şi a recunoscut că l-a şi înşelat pe Victor Piţurcă. Milionarul i-a făcut un cadou special fostei balerine. Acesta a vrut să îi dea o mașină Rolls-Royce, dar aceasta şi-a dorit altceva. „La Melody veneau, țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România. Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo.

Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat”, a mărturisit vedeta, conform unei emisiuni online a kanald.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Vica Blochina, vacanța de lux în Thailanda
  • Cât plătește pentru o noapte de cazare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și