Închide meniul

Mesaj sfidător transmis de Cezar Petcu, interlopul care l-a bătut pe Bebino, liderul Clanului Sportivilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 13:59

Mesaj sfidător transmis de Cezar Petcu, interlopul care l-a bătut pe Bebino, liderul Clanului Sportivilor

Observator

Cezar Petcu se află închis la Penitenciarul Rahova

Cezar Petcu, zis şi Joe, a ajuns în spatele gratiilor după un conflict violent cu Bebino, liderul Clanului Sportivilor. Acesta a postat luni, pe reţelele de socializare, un mesaj sfidător. „Cât timp am cuțitul cu mine, tai și roboți”, a scris Joe, care a postat şi un videoclip cu el din celulă în timp ce fuma un trabuc, iar un alt deţinut i se adresa cu apelativul "Naşule".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, acesta a transmis mai multe mesaje prin care infirmă faptul că ar fi fost tăiat, în luna octombrie, de un alt deţinut.

Cei de la Administraţia Națională a Penitenciarelor au spus că filmarea cu trabucul a fost realizată în vara anului trecut, iar telefonul ar fi fost confiscat la acel moment, scriu cei de la cancan.ro. Pe numele lui Cezar Petcu a fost întocmit un raport de incident. Cezar Petcu se află încarcerat la penitenciarul Rahova.

Cine este Cezar Petcu, zis şi Joe

Cezar Petcu este nepotul antrenorului de box Gheorghe Napoleon-Bonaparte, care activează la clubul sportiv Dinamo. Joe, așa cum este cunoscut în lumea interlopă, este un fost boxer, tatuat din cap până-n picioare și mare pasionat de motoare. De altfel, Napoleon Bonaparte s-a delimitat de nepotul său imediat după scandalul cu liderul Clanului Sportivilor.

"N-am nicio legătură cu lumea interlopă. Nepotul meu, despre care se spune că a fost implicat în altercație, este major și răspunde pentru faptele lui, dacă va fi găsit vinovat. Eu nu răspund decât pentru faptele mele, și atât. Nu răspund nici măcar pentru faptele copiilor mei”, a spus el jurnaliștilor de la ceteteanul.net. „Am aflat mai întâi din presă ce s-a întâmplat, apoi am vorbit cu cei din familie. Acest scandal îmi afectează numele, imaginea, dar și siguranța mea și a familiei mele", a spus, la acel moment, Gheorghe Napoleon Bonaparte.

Reclamă

Incidentul dintre Cezar Petcu şi Bebino s-a produs în ianuarie 2020, cu două zile înainte ca liderul clanului Sportivilor să împlinească 27 de ani.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și