Închide meniul

Mesajul cutremurător scris de vedetă chiar înainte să moară! "Zilele mele se termină! Vă rog să mă iertaţi!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 7:08

Mesajul cutremurător scris de vedetă chiar înainte să moară! "Zilele mele se termină! Vă rog să mă iertaţi!"

La Vanguardia

Maribel Granados a pierdut lupta cu cancerul

Aceasta era considerată conducătoarea celor care luptau împotriva cancerului. Din păcate, a pierdut războiul la 46 de ani. "RIP, dragă Maribel. Ai fost cea mai bună conducătoare de tren la care puteam visa. Ne vom aminti mereu de zâmbetul tău larg", a fost mesajul lui Carbonero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maribel Granados a murit de cancer

Sara Carbonero a avut şi ea cancer, în 2019, fiind din nou operată la începutul acestui an. Cele două au avut colaborări cu mai multe asociaţii care luptă împotriva cancerului, devenind bune prietene. Maribel a găsit puterea să le scrie prietenilor din mediul online, chiar înainte să-şi piardă viaţa.

"Mulțumesc, familie drăguță. Este timpul să ne luăm rămas bun. Nu pot continua. Punctele mele forte sunt la sfârșit și zilele mele de asemenea. Nu aș fi ajuns până aici fără încurajarea și sprijinul tău. 

Îmi pare rău că nu ți-am putut scrie mai devreme. Vă rog să mă iertați că am avut nevoie de câteva zile pentru a accepta și accepta toate aceste vești, pentru a putea să-mi iau rămas bun de la fiica mea, soțul meu, mama mea, familia mea așa cum vă fac acum la voi.

În curând corpul meu va dispărea, dar știu că rămân în fiecare dintre oamenii care m-au însoțit în această călătorie. Și asta îmi dă pace și seninătate în aceste momente. Nu înceta niciodată să visezi, viața este un cadou minunat, nu înceta niciodată să trăiești în fiecare secundă, nu coborî niciodată din trenul vieții", a fost o parte din mesajul transmis de Maribel, o luptătoare convinsă împotriva cancerului. 

Reclamă

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maribel Granados (@mepidolavida)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și