Închide meniul
Foto

Mesajul halucinant transmis de către Andrew Tate, după ce el şi fratele său, Tristan, au ajuns din nou în spatele gratiilor!

Reclamă

Publicat: 16 martie 2024, 9:18

Mesajul halucinant transmis de către Andrew Tate, după ce el şi fratele său, Tristan, au ajuns din nou în spatele gratiilor!

Mesajul halucinant transmis de către Andrew Tate, după ce el şi fratele său, Tristan, au ajuns din nou în spatele gratiilor!

Andrew Tate, mesaj uluitor pe reţeaua X / Facebook

Fostul luptător Andrew Tate, zis „Cobra”, a postat un mesaj uluitor pe reţeaua de socializare X, fostul Twitter. Iată mesajul halucinant transmis de către Andrew Tate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au ajuns din nou după gratii, fiind acuzaţi de infracţiuni de natură sexuală comise în Marea Britanie. Ei au fost arestaţi după ce autoritățile judiciare britanice au emis mandate europene de arestare pentru cei doi. Şi de această dată, au fost eliberaţi din arest.

Mesajul halucinant transmis de către Andrew Tate, după ce el şi fratele său, Tristan, au ajuns din nou în spatele gratiilor!

Traficant de persoane pentru că le-am spus prietenilor mei cum să facă postări pe TikTok. Violator pentru că o fată și-a amintit ceva de acum 15 ani doar pentru că am ajuns bogat”, a scris Andrew Tate pe X, fostul Twitter.

Judecătorii români au decis să îi lase liberi pe fraţii Tate. Totodată, ei au respins extrădarea acestora în Marea Britanie. Fraţii Tate ar urma să fie extrădaţi doar după ce se termină procesul în România.

Tristan şi Andrew Tate au fost arestaţi în România şi în 2022

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au ajuns în spatele gratiilor şi în 2022, fiind acuzaţi tot de infracţiuni de natură sexuală. Cei doi erau acuzaţi de trafic de persoane. Andrew şi Tristan Tate ar fi exploatat sexual femei, prin metoda „loverboy”.

Reclamă

În cauză s-a reţinut că, la începutul anului 2021, 4 suspecţi (doi cetăţeni britanici şi doi cetăţeni români) au constituit un grup infracţional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar şi al altor state, precum Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie, a infracţiunii de trafic de persoane.

Persoanele vătămate au fost recrutate de cetăţenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenţia de a întemeia o relaţie de căsătorie/concubinaj şi existenţa unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy). (…) Până în prezent au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracţional organizat.

Cu privire la infracţiunea de viol s-a reţinut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violenţe fizice şi presiuni psihologice să întreţină relaţii sexuale”, a transmis DIICOT, într-o declarație oficială.

Reclamă 4 / 0/3

Cum se apărau fraţii Tate

Imediat după ce au fost reţinuţi, a apărut un comunicat din partea fraţilor Tate.

Într-un viraj dramatic al evenimentelor aseară, pe 11 martie 2024, frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți timp de 24 de ore și au primit un mandat european de arestare din partea autorităților britanice. Acuzațiile, referitoare la perioada 2012-2015, includ presupuse agresiuni sexuale, care au fost anterior respinse și clasate de către Serviciul de Parchet (CPS) în 2017-2019. Curtea de Apel București urmează să decidă astăzi cu privire la executarea mandatului.

Această tentativă de reconsiderare a unor acuzații vechi de peste un deceniu i-a surprins pe frații Tate, lăsându-i consternați și profund afectați. Ei resping în mod categoric toate acuzațiile și exprimă dezamăgirea profundă față de faptul că astfel de acuzații serioase sunt aduse din nou în atenție fără dovezi noi semnificative.

Frații Tate afirmă că momentul și circumstanțele în care aceste acuzații sunt reevaluate ridică semne serioase cu privire la motivele din spatele acestei acțiuni legale. Alegerea momentului sugerează că notorietatea lor ar putea juca un rol. Andrew și Tristan resping vehement toate acuzațiile și condamnă ceea ce percep ca o exploatare a sistemului legal. Ei sunt determinați să conteste aceste acuzații cu hotărâre și fermitate. Frații subliniază încrederea lor într-un proces legal echitabil și imparțial, în pofida circumstanțelor tulburătoare în care se află”, se arăta în respectivul comunicat.

Andrew Tate este fost kickboxer şi luptător MMA

În vârstă de 37 de ani, Andrew „Cobra” Tate este fost campion mondial al ISKA (International Sport Karate Association). El a început să practice boxul și artele marțiale în 2005.

Ulterior a apărut la „Big Brother” în Marea Britanie şi a devenit influencer. Andrew Tate a ajuns foarte cunoscut pe reţelele de socializare. Pe reţeaua X, fostul Twitter, Andrew Tate este urmărit de aproape 9 milioane de oameni.

Fratele lui Andrew Tate, Tristan, a avut o scurtă relaţie cu Bianca Drăguşanu. Vedeta din România s-a iubit, printre alţii, cu Adrian Cristea şi Alex Bodi şi are în prezent o relaţie cu Gabi Bădălău. Drăguşanu a fost căsătorită cu Victor Slav, cu care are un copil.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și