Închide meniul
Foto

Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare: „Nu îl mai suport! Unele obiceiuri mor greu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2023, 9:33

Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare: „Nu îl mai suport! Unele obiceiuri mor greu”

Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare

Andrew şi Tristan Tate, după ce au părăsit arestul / Profimediaimages

S-a aflat ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare, alături de fratele său, Tristan Tate. Fostul sportiv în vârstă de 36 de ani a ajuns în locuinţa sa, acolo unde va rămâne în arest la domiciliu. Andrew postat pe reţelele sociale un filmuleţ în care apare în timp ce fumează un trabuc şi explică prin ce a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au părăsit arestul preventiv, în urma unei decizii luate de Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu. ”Mergem acasă”, a afirmat Andrew Tate, în limba română, la ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei, în timp ce fratele său a declarat că judecătorii au luat o decizie corectă.

Ce a făcut luptătorul Andrew Tate după ce a fost eliberat din închisoare

Andrew Tate se plimbă, printr-o cameră cu pereţi negri, în timp ce fumează. Electronicele din încăpere sunt închise. Fostul campion mondial de kick-box afirmă că, încă de anul trecut, a stat închis non-stop, ceea ce i-a adus ”claritate absolută a minţii”.

De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Am stat într-o celulă de 3 metri, fără electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă”, a transmis Andrew Tate, potrivit news.ro.

Reclamă

Acesta a adăugat că, după o oră de libertate nu şi-a mai suportat telefonul. „Nu îl mai suport!„, a fost mesajul cu care şi-a luat prin surprinde urmăritorii.

Sunt de o oră acasă şi nu îmi mai suport telefonul! Unele obiceiuri mor greu”, a mai scris Andrew Tate.

Fraţii Tate au fost reţinuţi şi, ulterior, arestatţi, după ce în 29 decembrie au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor. Ulterior, la începutul lui ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care ei sunt cercetaţi.

Reclamă 4 / 0/3

La ieşirea din arest, cei doi au fost aşteptaţi de către jurnalişti, dar şi de admiratori.

Vreau doar să spun că judecătorii astăzi au luat decizia corectă. Respect decizia luată. Sunt un om nevinovat şi vreau doar să demonstrez asta”, a afirmat Tristan Tate.

Anamaria Prodan sărise în ajutorul fraţilor Tate: „Sunt siderată şi oripilată!”

La începutul lunii martie, Anamaria Prodan a avut o reacţie categorică şi şi-a manifestat susţinerea pentru fraţii Tate. Nu îşi explice de ce luptătorii nu au fost trimişi în arest la domiciliu şi a pus la îndoială probele anchetatorilor.

Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul ăsta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu, ca cetățean al României, sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.

Oare nu se pot judeca în arest la domiciliu? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar.

Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați.

Puteau să fugă, cred eu… De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se scapă informații în presă… multe. De ce? Unde în lume există așa ceva?

Reclamă

Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Chiar dacă era după gratii, Andrew Tate a avut imediat o reacţie pe reţelele sociale. Acesta a ţinut să îi mulţumească agentului de jucători.

„Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea„, a fost reacţia apărută pe contul oficial de Twitter al luptătorului.

Recomandări
  • Andrew Tate, primul mesaj după eliberarea din închisoare
  • Fraţii Tate au ajuns în arest la domiciliu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și