Închide meniul
Foto

Mesajul incredibil pe care Kamara i l-a trimis lui Laurențiu Reghecampf după ce a auzit că are o relație cu Corina Caciuc. Anamaria Prodan a dat cărțile pe față

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2021, 9:11

Mesajul incredibil pe care Kamara i l-a trimis lui Laurențiu Reghecampf după ce a auzit că are o relație cu Corina Caciuc. Anamaria Prodan a dat cărțile pe față

Anamaria Prodan, alături de Laurențiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Prodan a dezvăluit că artistul i-a trimis un mesaj prin care i-ar fi spus că a greșit enorm în momentul în care a ales să intre într-o relație cu Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, despre relația lui Kamara cu amanta lui Laurențiu Reghecampf: ”I-a trimis un mesaj”

“Gigi Becali mi-a zis în faţă că Laurenţiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Eu pentru fotbalişti eram soldatul universal. Îi verificam non stop.

Eu i-am spus soţului meu că sunt nişte probleme mari cu domnişoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnişoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă. Şi uite că am aflat şi de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurenţiu şi i-a spus cât de mult a greşit.

Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurenţiu mi-a predat o lecţie de viaţă, ca şi Gigi Becali. Stai cu un om în viaţă şi nu-l cunoşti!”, a spus Anamaria Prodan, citată de Realitatea Sportivă.

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, ar fi avut o relaţie cu Kamara

Kamara și Corina Caciuc ar fi avut o scurtă relație în perioada în care artistul era divorțat. Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală.

Reclamă

”Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a fost singura declarație a lui Kamara pentru impact.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și