Închide meniul

Mesajul lui Gianni Infantino la final de 2021: CM din Qatar va fi o ocazie unică de a reuni Lumea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2021, 19:58

Mesajul lui Gianni Infantino la final de 2021: CM din Qatar va fi o ocazie unică de a reuni Lumea

Mesajul lui Infantino la final de 2021

Profimediaimages

“CM din Qatar va fi o ocazie unică de a reuni Lumea din nou într-o sărbătoare a fotbalului şi a incluziunii sociale. Avem cu toţii nevoie de asta. Fie că va fi vorba de Cupa Mondială a Cluburilor în Emiratele Arabe Unite, de Cupa Mondială Under 20 la fotbal feminin din Costa Rica, de Cupa Mondială Under 17 la feminin din India sau de Qatar, turneele FIFA vor continua să aibă loc ţinându-se cont de faptul că sănătatea este cea mai importantă”, a precizat Infantino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Infantino la final de 2021

El a menţionat că 2022 va fi un an “al acţiunii, dar şi al dialogului”. “Noua FIFA este un for democratic şi împreună cu toţi cei implicaţi vom crea o cale pentru viitorul fotbalului, făcând sportul potrivit pentru era modernă şi asigurând un progres în ceea ce priveşte competitivitatea globală.

Pentru acest lucru, contăm pe unitate colentivă şi putere în comunitatea fotbalului astfel încât să asigurăm faptul că viitorul sportului nostru este sustenabil. Contăm pe vasta majoritate care abia aşteaptă să aibă noi oportunităţi pentru a visa, pentru a dezvolta sportul, pentru a se simţi parte a comunităţii globale a fotbalului”, a adăugat preşedintele FIFA.

Infantino a mai afirmat că îşi doreşte susţinerea conducătorilor pentru “a încheia cu succes discuţiile cu privire la reforma calendarului internaţional de meciuri”. “Vom lucra împreună pentru unitate şi pentru binele tuturor. 2022 va fi un an special şi memorabil şi vreau să vă urez tuturor toate cele bune”, a conchis şeful FIFA.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și