Închide meniul
Foto

Mesajul superb postat de soția lui Florinel Coman, în ziua în care vedeta lui Gigi Becali a împlinit 26 de ani

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 11:41

Reclamă
Mesajul superb postat de soția lui Florinel Coman, în ziua în care vedeta lui Gigi Becali a împlinit 26 de ani

Mesajul superb postat de soția lui Florinel Coman, în ziua în care vedeta lui Gigi Becali a împlinit 26 de ani

Mesajul superb postat de Ioana, soția lui Florinel Coman, în ziua în care vedeta lui Gigi Becali a împlinit 26 de ani. Frumoasa femeie a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care a scris frumoasele cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a împlinit 26 de ani pe 10 aprilie. „Mbappe” are parte de un sezon de vis la FCSB, iar viața lui este perfectă și pe plan personal!

Mesajul superb postat de soția lui Florinel Coman, în ziua în care vedeta lui Gigi Becali a împlinit 26 de ani

Frumoasa Ioana i-a dăruit lui Florinel o fetiță, iar acum cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

VEZI IMAGINI INCENDIARE CU SOȚIA LUI FLORINEL COMAN ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

În dimineața zilei în care Florinel Coman a împlinit 26 de ani, Ioana a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care era alături de vedeta de la FCSB. Aceasta a scris și mesajul:

Reclamă

„La mulți ani pentru răsăritul și strălucirea mea!”, a notat frumoasa Ioana, pe Instagram!

Imaginea postată de soția lui Florinel Coman / Instagram

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, apariție incendiară la duș

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au avut o apariție incendiară la duș. Atacantul de la FCSB și soția lui s-au filmat în timpul unui moment romantic și au postat videoclipul pe rețelele sociale.

Florinel Coman și soția sa, Ioana Timofeciuc, se află în cel mai important moment al relației. Cei doi așteaptă un copil și se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună. Iar asta se vede și din postările din mediul online.

Reclamă 4 / 0/3

Superba soția a lui Florinel, poreclită „Pantera”, a publicat pe contul de Instagram mai multe fotografii de la duș, în costum de baie, care au adunat peste 3 mii de aprecieri în câteva ore.

„Cireașa de pe tort” a fost reprezentată de un videoclip postat alături de Florinel Coman, în care cei doi se țin în brațe și se sărută. Atacantul FCSB-ului ține o mână pe burta partenerei sale, care se apropie de momentul în care va aduce pe lume primul copil al cuplului.

Recent, Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit și au făcut show la nuntă. Vedeta FCSB-ului l-a pus naş pe Andrei Miron, fundaşul care în această vară şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României şi a fost prezentat la Hapoel Haifa. De la petrecere nu au lipsit nici alţi invitaţi de gală.

Foştii săi coechipieri de la FCSB, Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, au fost printre invitaţie. Cei doi au avut o apariţie spectaculoasă la evenimentul de cinci stele.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și