Închide meniul
Foto

Mesajul tulburător pe care Rona Hartner i l-a transmis fiicei sale, cu puţin timp înainte să moară! Fata a izbucnit în lacrimi

Publicat: 24 noiembrie 2023, 14:04

Reclamă
Mesajul tulburător pe care Rona Hartner i l-a transmis fiicei sale, cu puţin timp înainte să moară! Fata a izbucnit în lacrimi

Mesajul tulburător pe care Rona Hartner i l-a transmis fiicei sale

Rona Hartner / Profimedia Images

Rona Hartner a decedat la 50 de ani, după o lungă suferinţă cauzată de cancer. Mesajul tulburător pe care Rona Hartner i l-a transmis fiicei sale, cu puţin timp înainte să moară, a impresionat pe toată lumea. Fiica ei a izbucnit în lacrimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rona Hartner se vindecase de cancer, dar a fost diagnosticată din nou, în urmă cu câteva luni, cu cancer la plămâni cu metastaze.

Mesajul tulburător pe care Rona Hartner i l-a transmis fiicei sale

Rona Hartner i-a dezvăluit fiicei sale diagnosticul tulburător pe care l-a primit, iar fiica ei a izbucnit în lacrimi. În acel moment, Rona Hartner i-a transmis fiicei ei un mesaj emoţionant.

„Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner Ritei, potrivit spynews.ro.

Fiica în vârstă de 15 ani a Ronei Hartner va moşteni puţina avere care îi rămăsese actriţei după divorţ şi după cheltuielile cu tratamentul.

Reclamă

Rona Hartner şi-a pregătit testamentul înainte de moarte!

În urmă cu două luni, Rona Hartner anunţa că testamentul ei era gata. Puţina avere a Ronei Hartner îi va rămâne fiicei sale.

Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a declarat atunci Rona Hartner la Prima TV.

Rona Hartner strânsese o sumă de luat în seamă pentru un proiect muzical, dar a fost nevoită să cheltuie din ea pentru tratamentul pentru cancer. Proiectul muzical nu a mai apucat să îl termine.

Reclamă 4 / 0/3

Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, declara Rona Hartner în urmă cu doi ani.

Rona Hartner a pierdut o sumă uriaşă la divorţ

Rona Hartner a fost căsătorită prima dată căsătorită cu un sportiv de performanţă. Este vorba despre dansatorul argentinian Rocco Sedano. Au divorţat în 2008, după care artista şi-a refăcut viaţa cu francezul Herve Camilleri.

Cea de-a doua căsnicie a ei a durat trei ani. Suferinţa a fost cu atât mai mare cu cât Herve a lăsat-o fără o parte importantă din avere la partajul din 2021. A păstrat casa de pe Costa de Azur, dar cel de-al doilea ei soţ a rămas cu o sumă considerabilă de bani.

Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner la spynews.ro.

Rona Hartner obişnuia să facă sport înainte de a se îmbolnăvi

Până să fie diagnosticată cu boala teribilă, Rona încercase să se menţină în formă făcând mult sport.

Da, în primul rând merg foarte mult pe jos. În ultimul timp, am ceva probleme la genunchi, aşa că merg între 9 si 16 km pe zi, am aplicaţie pe telefon care îmi calculează. Şi urc între 24 şi 48 de etaje în fiecare zi”, declara Rona Hartner într-un alt interviu.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 22:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 0-0 şi Atalanta – Marseille 0-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner Vezi toate știrile
Citește și