Închide meniul

Război în Ucraina | „Dacă ţara mea are nevoie de viaţa mea, sunt gata să mor!” Mesajul tulburător transmis de Vitali Klitschko

Reclamă

Publicat: 24 martie 2022, 17:02

Război în Ucraina | „Dacă ţara mea are nevoie de viaţa mea, sunt gata să mor! Mesajul tulburător transmis de Vitali Klitschko

Vladimir Putin a declanşat războiul din Ucraina

Hepta

Vitali Klitschko, primarul Kievului, a avut un mesaj clar pentru Vladimir Putin şi armata pe care a trimis-o în Ucraina. Fostul campion mondial de box a spus că nu e dispus să dea niciun pas în spate şi e gata să moară pentru ţara sa şi pentru a-şi apăra familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko,alături de fratele său Vladimir, se află în prima linie pe frontul de război. Cei doi fraţi au pus mâna pe arme şi luptă împotriva armatei lui Vladimir Putin. Vitali i-a transmis un mesaj ferm lui Vladimir Putin, pe care l-a anunţat că e dispus să moară pentru a-şi apăra ţara. Vitali îl are model chiar pe tatăl său, un fost soldat sovietci care a murit din cauza unei boli incurabile.

Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina pe 24 februarie şi se aştepta ca armata lui Volodimir Zelenski să capituleze în doar câteva zile.

Vitali Klitschko: „ Luptăm pentru libertate şi pentru viitorul copiilor şi al ţării

M-a învăţat că este un mare privilegiu să mori apărându-ţi ţară. Dacă ţara mea are nevoie de viaţa mea, sunt gata să mor pentru patria mamă, pentru copiii mei, pentru viitorul familiei mele. Nimeni nu vrea să moară, dar Rusia îşi doreşte să reconstruiască fosta uniune, iar noi nu vrem să locuim aşa. Vor să ne ingenunchieze, dar luptăm pentru libertate şi pentru viitorul copiilor şi al ţării”, a spus Vitali Klitschko pentru Yahoo News, citat de bzi.ro.

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina. ”Lumea nu va mai fi la fel”

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

Reclamă

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul.

Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, citat de new.sport.ua.

Pe de altă parte, forţele armate ucrainene anunţă marţi dimineaţa, într-un mesaj postat pe Facebook, că au preluat controlul asupra Makariv, un oraş situat la 48 de kilometri vest de Kiev, relatează AFP.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și