Închide meniul

„Mi-a fost frică să îl iau în braţe”. Prin ce trece Cătălin Moroşanu, la mai bine de două luni după ce fiul său s-a născut prematur. „Toată viața am trăit cu frustrarea asta”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 februarie 2022, 18:01

„Mi-a fost frică să îl iau în braţe. Prin ce trece Cătălin Moroşanu, la mai bine de două luni după ce fiul său s-a născut prematur. „Toată viața am trăit cu frustrarea asta

Cătălin Moroşanu, alături de soţia lui

Facebook Cătălin Moroşanu

În vârstă de 37 de ani, luptătorul a dezvăluit că viaţa lui s-a schimbat total. Chiar dacă el şi soţia lui mai au împreună o fiică, pe Natalis, se pare că Nicolas Patrick l-a dat peste cap pe Cătălin Moroşanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Moroşanu, după naşterea fiului său: „Când sunt acasă mă simt că un parazit”

Mutat singur la Bucureşti, pentru a descoperi noi talente la Academia Moroşanu, „Moartea din Carpaţi” face naveta la fiecare două săptămâni.

Eu dorm noaptea, Georgiana nu doarme noaptea. I-am pus Nicolas Patrick, îl strigăm Patrick. Dorm într-o cameră separată. Se uită cu ochișorii la mine, e micuț(…). O să fie un băiat frumos. Eu toată viața am trăit cu frustrarea asta că nu sunt frumos, din cauza asta m-am și apucat de sport, că să-mi demonstrez mie în primul rând că sunt puternic, că sunt bun și chestia asta m-a urmărit mereu pe mine! Și eu n-aș vrea că Patrick să treacă prin ceea ce am trecut eu!

Viața mi s-a schimbat foarte mult. Stau două săptămâni acasă, în Iași, două săptămâni la București. Când sunt acasă mă simt că un parazit. Nu am ce face, înnebunesc. Eu sunt un om care mereu umblă(…) Nu i-am făcut băiță. Am încercat să schimb un scutec, dar nu m-a lăsat. Mi-a fost frică să îl iau în brațe„, a declarat Cătălin Moroşanu, potrivit kanald.ro.

Cătălin Moroșanu a avut o carieră impresionantă și nu poate sta departe de ring nici după retragere. Fostul mare luptător și-a deschis academie în București și antrenează zeci de copii. Speră să descopere un nou campion.

Reclamă

Moroșanu are planuri mari în 2022. Vrea să deschidă alte două săli de kickboxing, chiar dacă pandemia l-a încurcat anul trecut. Investiția se anunță uriașă, dar „Moartea din Carpați” e hotărât să facă totul pentru a ajuta sportul care l-a făcut celebru.

În 2022 îmi doresc să îmi mai deschid încă două academii, îmi doresc să fiu sănătos, îmi doresc să fiu un om mai bun și să reușesc să îi inspir pe alții„, a recunoscut Cătălin Moroșanu la wowbiz.ro.

Cătălin Moroșanu, emoționat până la lacrimi

Cătălin Moroșanu tocmai a trăit un moment special în viața sa. În vârstă de 37 de ani, fostul mare luptător a postat o imagine alături de soția lui, Georgiana Moroșanu, care a devenit virală. Cel poreclit „Moartea din Carpați” a fost emoționat până la lacrimi.

Reclamă 4 / 0/3

Moroșanu și-a scos soția la o cină romantică în ziua în care au împlinit 20 de ani de când sunt împreună. A ținut să-i facă și o urare specială.

20 de ani de relație!!!! Îți mulțumesc că ai fost alături de mine și la bine și la rău, iți mulțumesc că mi-ai dăruit 2 copii frumoși, iți mulțumesc că exiști draga mea soție!„, a postat Cătălin Moroșanu pe pagina lui de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și