Închide meniul
Foto

„Mi-ai furat inima”. Iubita fiului lui Ion Țiriac se simte excelent în Rusia. Imagini virale de la Sankt Petersburg

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 18:46

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea e într-o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac

Colaj Instagram

  • Sorana Cîrstea se simte extraordinar la Sankt Petersburg
  • Jucătoarea de pe locul 32 WTA ar fi iubita lui Ion Alexandru Țiriac

Sorana s-a întors, după patru ani, în cel de-al patrulea oraș ca mărime al Europei. Jucătoarea de 31 de ani s-a bucurat de o zi liberă și a vizitat principalele obiective. S-a declarat uluită de ceea ce a găsit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, fascinată de Sankt Petersburg

„Sori” a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, care au devenit imediat virale. „Sankt Petersburg, mi-ai furat inima„, a glumit jucătoarea de tenis din România.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea, mesaj special de la Sankt Petersburg

Cîrstea are un început de an grozav. A fost la un pas să se califice în sferturile de finală ale primului turneu de Grand Slam din 2022. Sorana a avut evoluții remarcabile la Australian Open, dar a fost eliminată în optimi de cea de-a 7-a favorită, Iga Swiatek. A cedat în set decisiv, scor 7-5, 3-6, 3-6. A primit un cec de 246.000 de dolari și 240 de puncte WTA.

Reclamă

Sorana Cîrstea pare a se simți excelent pe toate planurile. În Australia l-a avut alături pe cel despre care se spune că este iubitul ei, Ion Alexandru Țiriac. Fiul miliardarului Ion Țiriac a fost fotografiat, în premieră, alături de sportiva din București.

Citește și:

La Adelaide, după eșecul cu Anhelina Kalinina, „Sori” a fost consolată de fiul fostului mare jucător de tenis. Acesta a mângâiat-o pe cap şi a luat-o de gât, semn că fiul miliardarului român este foarte atent cu ea. Cei doi ar fi într-o relație din 2017 și au apărut zvonuri că s-au și logodit.

Reclamă

Fiul lui Ion Țiriac are doi copii din căsnicia cu Ileana Lazariuc, Alexandru (12 ani) și Nicholas Noah (11 ani). Divorțul a avut loc în 2017, după 17 ani de relație.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami