Închide meniul
Foto

„Mi-am îndeplinit visul!” Ipostaze incendiare cu tânăra din Ucraina care a primit 200 de lei într-o benzinărie din România

Reclamă

Publicat: 13 noiembrie 2023, 17:36

„Mi-am îndeplinit visul!” Ipostaze incendiare cu tânăra din Ucraina care a primit 200 de lei într-o benzinărie din România

Ipostaze incendiare cu tânăra din Ucraina care a primit 200 de lei într-o benzinărie din România

Yulia Chernitskaya a avut o postare virală în România / Colaj Instagram

Ipostaze incendiare în care a apărut tânăra din Ucraina care a izbucnit în plâns după ce a primit 200 de lei într-o benzinărie din România. Yulia Chernitskaya a devenit celebră la noi în ţară la scurt timp după declanşarea războiului. Antrenoarea de fitness s-a refugiat în România cu cei patru copii ai săi şi a fost impresionată de primirea de care a avut parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un bărbat în vârstă i-a sărit în ajutor şi i-a oferit două bancnote de 100 de lei. „Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus ‘glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie. Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă„, poveste Yulia anul trecut. Povestea ei s-a viralizat imediat.

Ipostaze incendiare cu tânăra din Ucraina care a primit 200 de lei într-o benzinărie din România

Yulia Chernitskaya a stat numai câteva luni în România şi a decis să se întoarcă în Ucraina, din moment ce războiul nu dădea semne să se încheie. Acum, ea se află la Kiev unde se ocupă de mai multe afaceri. Pe lângă sala de fitness, ea are şi un salon de înfrumuseţare, unde le oferă clienţilor băuturi gratuite. Soţul ei este pe front.

Ucraineanca a devenit extrem de cunoscută pe reţelele sociale. Are peste 110.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Chiar dacă este mamă a patru copii, Yulia tocmai a luat o decizie surprinzătoare şi a postat mai multe fotografii provocatoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Yulia a participat la o şedinţă foto spectaculoasă şi a pozat în lenjerie intimă. „Mi-am îndeplinit visul, o şedinţă foto exact în acest stil. A fost foarte uşor să pozez şi am plecat fericită în oraş„, a scris antrenoarea de fitness.

Reclamă

Yulia Chernitskaya a primit deja peste 1.000 de aprecieri şi zeci de comentarii în care este felicitată pentru curajul ei. „Eşti atât de frumoasă„, i-au scris fanii.

Postarea antrenoarei din Ucraina care s-a viralizat

Yulia Chernitskaya a devenit cunoscută în România după ce un român i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie şi a început să plângă.

Acești bani i-ai primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română ‘Ucraina?’, ‘Ucraina’, i-am răspuns.

Reclamă 4 / 0/3

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus ‘glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a postat Yulia Chernitskaya, mesajul său făcând imediat înconjurul României.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și