Închide meniul
Foto

Michael Schumacher, în lacrimi! Detalii din interior, oferite de o rudă apropiată, la 9 ani după teribilul accident

Antena Sport Publicat: 3 august 2022, 17:54

Reclamă
Michael Schumacher, în lacrimi! Detalii din interior, oferite de o rudă apropiată, la 9 ani după teribilul accident

Detalii despre starea lui Michael Schumacher

Profimedia

Puține lucruri se mai cunosc despre Michael Schumacher, dar fosta legendă din F1 încă mai varsă lacrimi. În ultimul deceniu, doar familia a știut ce se întâmplă cu adevărat cu Schumi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Todt, fost director la Ferrari în perioada de glorie a lui Michael Schumacher, a dezvăluit că încă se mai uită la curse de Formula 1 împreună cu legendarul pilot.

Michael Schumacher încă urmărește curse de F1

„Nu mi-e dor de Michael, îl văd mereu. Da, este adevărat, mă uit la curse de F1 cu Michael. Cred că ceea ce îmi lipsește de fapt este ceea ce obișnuiam să făceam împreună. Nu-l las în pace. El, Corinna, familia, am avut atât de multe experiențe împreună. Frumusețea a ceea ce am trăit face parte din noi și continuă. Uneori succesul și banii te schimbă. Dar Michael nu s-a schimbat niciodată. El este atât de puternic„, a spus Jean Todt, citat de The Sun.

Fiul campionului german, Mick, concurează acum în Formula 1 cu echipa Haas. Tânărul de 23 de ani nu a vorbit niciodată despre sănătatea tatălui său.

Momentele care îl emoționează până la lacrimi pe Michael Schumacher

Surse, descrise drept „rude apropiate” , susțineau în revista franceză Paris Match încă din 2018 că Schumacher plânge când vede frumusețea naturală. „Când îl așezi în scaunul cu rotile cu fața la frumoasa panoramă a munților cu vedere la lac, Michael plânge uneori”.

Reclamă

Cei doi membri ai familiei care „îl vizitează des” au spus că este foarte încurajator faptul că Schumacher încă mai arată emoții. De asemenea, a mai fost raportat în 2015 că Schumacher plânge când aude vocile soției sale Corinna și ale copiilor, Gina-Maria și Mick.

Ziarul italian Corriere della Serra spune că Schumacher este emoționat până la lacrimi când aude sunete familiare – cum ar fi soția și copiii sau chiar câinii săi iubiți. „Schumi plânge. Și, uneori, în mod misterios„, relata ziarul.

Plânge când îi aude copiii, vocea soției, câinii lui. În liniștea acelei camere, o lacrimă curge pe fața lui subțire la un sunet cunoscut. Există viața, închisă într-o picătură; există forța unui om care este mișcat și care ne mișcă pe fiecare dintre noi. Avem lacrimile lui, simțurile la vedere”.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul. Fostul mare campion din Formula 1 trece prin clipe grele de opt ani şi jumătate, după ce a suferit un accident teribil la schi. A suferit mai multe operaţii, dar în momentul de faţă se cunosc puţine detalii despre starea lui de sănătate.

Cu trei ani înaintea incidentului care i-a schimbat dramatic viaţa, legenda din „Marele Circ” a decis să îşi facă testamentul. Decizia a surprins atunci, în condiţiile în care Michael Schumacher avea 44 de ani. Toţi banii au fost împărţiţi familiei.

„A redactat un testament prin care avea să-şi împartă averea familiei. Deși nu a dezvăluit el însuși care era suma, s-a crezut că aceasta ajunge la 750 de milioane de lire sterline„, anunţă jurnaliştii de la thesportsrush.com.

„Da, mi-am făcut testamentul pentru că sunt familist. Dar este mai puțin vorba despre Formula 1. Am făcut-o din cauza lucrurilor care se pot întâmpla în viața de zi cu zi„, spunea atunci pilotul Ferrari.

Averea lui Michael Schumacher s-a diminuat considerabil, astfel că soţia fostului mare campion a luat mai multe decizii drastice. Corinna Schumacher tocmai a scos la vânzare un Ferrari California, condus timp de trei ani de septuplul campion mondial. Este vorba de un bolid de 460 de cai putere, care are un motor V8 şi are la bord numai 15.643 de kilometri. Preţul pentru o astfel de maşină poate ajunge şi la 400.000 de euro. Totuşi, ţinând cont cui îi aparţine, suma obţinută la o licitaţie din Elveţia ar putea fi mult mai mare.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
Vezi toate știrile
Citește și