Închide meniul
Foto

Mihaela Borcea, victima planului diabolic al lui Cristi Borcea! Cum a fost scoasă din afacerea de 9 milioane de euro

Publicat: 30 ianuarie 2024, 12:56

Reclamă
Mihaela Borcea, victima planului diabolic al lui Cristi Borcea! Cum a fost scoasă din afacerea de 9 milioane de euro

Mihaela Borcea, victima planului diabolic al lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea/ Colaj AS.ro, Facebook

Mihaela Borcea a fost victima planului diabolic al lui Cristi Borcea. Fosta soţie a milionarului a fost scoasă din afacerea de nouă milioane de euro a acestuia. Borcea urmează să-şi vândă hotelul din Olimp pe o sumă fabuloasă, hotel de care s-a ocupat Mihaela, până în urmă cu câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea a fost prima soţie a lui Cristi Borcea. În ciuda divorţului dintre cei doi, femeia a continuat să se ocupă de o parte din afacerile miliardarului. Concret, aceasta era administrator la hotelul de lux din staţiunea Olimp.

Mihaela Borcea, victima planului diabolic al lui Cristi Borcea

Recent, Mihaela Borcea a fost înlăturată din conducerea hotelului pe care Cristi Borcea. Omul de afaceri s-a decis să-şi vândă imediat bijuteria de pe malul mării, urmând să încaseze nu mai puţin de nouă milioane de euro în schimbul ei.

Mihaela Borcea se afla în conducerea hotelului de mai mulţi ani, iar mandatul său a fost prelungit până în 2027. În ciuda acestui fapt, Cristi Borcea a înlăturat-o pe aceasta, pentru a vinde hotelul. Tranzacţia nu s-ar fi putut produce, dacă Mihaela se afla în conducerea hotelului, fiind nevoie de acordul ei.

De asemenea, conform replicaonline.ro, Mihaela Borcea a fost cea care i-a găsit cumpărător lui Cristi Borcea, pentru hotelul de la malul mării. Însă, în ciuda acestui fapt, Mihaela Borcea a fost înlăturată şi nu va primi niciun ban din această tranzacţie.

Reclamă

După ce Cristi Borcea i-a dat Mihaelei „lovitura de graţie”, acesta se pregăteşte să îşi vândă hotelul. Un proprietar al unui lanţ hotelier de la malul mării, Mihai Răducanu, a decis să-i plătească milionarului român 9 milioane de euro, notează sursa citată mai sus.

Motivul incredibil pentru care Cristi Borcea şi-a înşelat soţiile

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa lui intimă. Milionarul a recunoscut că le-a înşelat pe primele două soţii pe care le-a avut, Mihaela şi Alina. Iată motivul incredibil pentru care Cristi Borcea şi-a înşelat soţiile!

Cristi Borcea a mărturisit că singura soţie pe care nu a înşelat-o este cea actuală, Valentina. Fostul acţionar şi preşedinte executiv al lui Dinamo se află într-o relaţie bună cu fostele soţii.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile. M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei naționalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel”, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

„Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a mai spus Cristi Borcea pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și