Închide meniul
Foto

Mihaela și Cristi Borcea, întâlnire de gradul zero în fața judecătorilor! Ce proces a deschis milionarul român

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 15:00 / Actualizat: 30 iunie 2023, 17:39

Reclamă
Mihaela și Cristi Borcea, întâlnire de gradul zero în fața judecătorilor! Ce proces a deschis milionarul român

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

Mihaela și Cristi Borcea vor avea o întâlnire de gradul zero în fața judecătorilor. Cei doi au deschis un proces împotriva unui vecin, pentru a stabili limitele dintre proprietăți. Astfel, milionarul s-a aliat cu fosta soție, pentru a se prezenta în instanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela a fost prima soție a lui Cristi Borcea. Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani, divorțând în 2011, atunci când milionarul s-a recăsătorit cu Alina Vidican. Borcea are trei copii alături de prima sa soție, Mihaela.

Mihaela și Cristi Borcea, întâlnire de gradul zero în fața judecătorilor

Mihaela și Cristi Borcea au rămas în relații bune, la mai bine de 11 de ani de la divorț. Cei doi au și afaceri împreună, femeia fiind cea care se ocupă de hotelul de lux din stațiunea Olimp, deținut de milionarul român.

Foștii soți vor merge în curând și în fața judecătorilor împreună. Aceștia și-au reclamat vecinii, într-un dosar care are legătură cu stabilirea limitei dintre terenurile lor, și ale vecinilor.

Procesul a fost deschis la judecătoria Cornetu, și ar urma să aibă loc peste două săptămâni, atunci când reclamanții și pârâții vor sta față în față, pentru stabilirea limitei dintre terenuri, anunță spynews.ro.

Reclamă

Conform Codului Civil, grănițuirea este menită să delimiteze proprietățile învecinate: „Proprietarii terenurilor învecinate sunt obligați să contribuie la grăniţuire prin reconstituirea hotarului şi fixarea semnelor corespunzătoare, suportând, în mod egal, cheltuielile ocazionate de aceasta”, notează sursa citată anterior.

Cristi Borcea, lovitură teribilă primită în instanță

Cristi Borcea a primit o lovitură teribilă primită în instanță. Fostul patron al lui Dinamo a rămas fără căsuțele de vacanță pe care le avea în stațiunea Neptun, de la malul Mării Negre. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța.

Firma care este deținută de Cristi Borcea, dar și de un alt fost acționar al lui Dinamo, Dragoș Săvulescu, a pierdut și dreptul de proprietate al unui teren de aproape 8.000 de metri pătrați, care are o valoare de piață uriașă.

Reclamă 4 / 0/3

Atât cele 24 de căsuțe de vacanță, cât și terenul de 7.951 de metri pătrați, au intrat în posesia companiei de stat Neptun Olimp SA, anunță replicaonline.ro.

„Tribunalul Constanța a dispus transferul către acționarii existenți în cadrul societății Holiday Club Neptun SA a acțiunilor deținute de către societatea Neptun Olimp SA, reprezentând un procent de 20,37% din capitalul social al societății Holiday Club Neptun SA, acțiuni în schimbul cărora societatea Neptun Olimp SA dobândește dreptul de proprietate a unei suprafețe de 7.951,4 mp și a unei unități de cazare ce se află pe aceasta, unitate ce este compusă din 24 de căsuțe de vacanță și recepție, în suprafață totală construită de 1.228 mp„, se arată într-un raport al Neptun Olimps SA, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și