Închide meniul

Mihai Bendeac a dezvăluit ce a făcut cu tabloul cu Gigi Becali, primit chiar de la patronul FCSB

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2020, 11:59

Reclamă

Într-un episod special al emisiunii "În Puii Mei", Mihai Bendeac l-a vizitat pe patronul FCSB la Palatul din Aleea Alexandru. Filmarea a fost realizată în contextul în care Gigi Becali este unul dintre personajele pe care Mihai Bendeac le imită. La 10 ani distanţă, Mihai Bendeac a vorbit în cadrul episodului al 16 al podcast-ului MCN, emisiune pe YouTube a comediantului Micutzu, despre întâlnirea cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bendeac, despre cadoul primit de la Gigi Becali: "Am zis că nu se poate"

Gigi Becali nu a fost deranjat că Mihai Bendeac îl imită în show-urile sale. Mai mult, în 2010, Gigi Becali i-a oferit cadou un tablou cu el. 

Mi-a dat un tablou. Eu am zis aşa, mă pregăteam să merg mai departe. Când am văzut că mi-l dă, am zis nu se poate. Tabloul ştii unde e? Şerban Pavlu l-a ţinut ani de zile în living, nu ştiu acum dacă îl mai are.

I-am povestit a doua zi sau a treia zi ce s-a întâmplat şi m-a întrebat unde e tabloul. ‘Pot să-l iau eu?’, mi-a zis. L-am întrebat ce face cu el şi mi-a spus că-l pune acasă, în sufragerie. Şi l-a luat”, a povestit Mihai Bendeac.

Video cu momentul în care Mihai Bendeac îl vizitează pe Gigi Becali la Palat

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și