Închide meniul

Mihai Costea, prins la volan sub influenţa alcoolului! I s-a întocmit dosar penal şi a rămas fără permis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 18:39

Mihai Costea, prins la volan sub influenţa alcoolului! I s-a întocmit dosar penal şi a rămas fără permis

Probleme pentru Mihai Costea

"Nilă" a fost prins la ieşirea din Bucureşti, pe Autostrada 3, având o alcoolemie de 0.58 miligrame/litru în aerul expirat, susţine Prosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Costea are permisul suspendat

Costea venea de la o tăiere de moţ ce avusese loc duminică şi pe numele lui s-a întocmit un dosar penal. Mai mult, permisul i-a fost suspendat până când cercetările vor fi finalizate. 

În schimbul atacantului Mihai Costea, Becali a plătit 1,4 milioane de euro pentru 60 la sută din drepturile sale federative. Mihai Costea a plecat de la Steaua în 2015, după ce a fost declarat liber de contract.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” Vezi toate știrile
Citește și