Închide meniul

Mike Tyson și prima sa înfrângere. ”Maraton sexual în grup. Am pierdut din greutate numai cu doamnele japoneze!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 11:35

Mike Tyson și prima sa înfrângere. ”Maraton sexual în grup. Am pierdut din greutate numai cu doamnele japoneze!”

Hepta

Mike nu a iertat nimic în zilele premergătoare meciului. Apoi a pierdut

”Pe 8 ianuarie 1990, am urcat în avionul de Tokyo, lovind aerul cu pumnul și urlând. Nu voiam să boxez, tot ceea ce doream era să mă distrez și să fac sex cu femei. Nu-l consideram pe Douglas un adversar pe măsură. Nici nu m-am deranjat să mă uit la casetele video cu meciurile sale. Până atunci, îi învinsesem pe toți, pe mulți dintre ei prin KO”, povestește Mike Tyson în autobiografia sa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În afară se sexul cu cele două cameriste, mai era și cel cu tânăra pe care o cunoscusem la ultima mea vizită în Japonia”, adaugă boxerul de 54 de ani. Dar cum Mike era căsătorit cu actrița Robin Givens, care se afla cu el pe pământ japonez, trebuia să o ”dribleze”. ”Când Robin pleca la cumpărături, coboram la etajele de jos ale hotelului, unde fata avea închiriată o cameră. Așa că ăsta a fost antrenamentul meu pentru Douglas. Cu o zi înainte de meci, am făcut sex cu ambele cameriste, în același timp. Apoi, alte două fete, înainte de partidă”, a mai rememorat Tyson. 

”Cred că am pierdut mare parte din greutate cu aceste doamne japoneze. Nu-mi aduc aminte nici să fi alergat, nici să fi fost la sală”, a concluzionat el. 

Pe 11 februarie 1990, Mike Tyson a pierdut contra lui James ”Buster” Dougals, în ”Tokyo Dome”, într-una dintre cele mai mari surprize din istoria boxului. Japonezii dăduseră 6.000.000 de dolari numai pentru ca oficialii să fie de acord ca lupta să aibă loc la Tokyo. Maratonul sexul l-a costat pe Tyson titlul mondial, versiunile WBC, WBA și IBF. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și