Închide meniul

Miliardarul Ion Țiriac s-a ascuns pe timp de pandemie! E ajutat de două persoane și face testul de Covid-19 săptămânal

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 10:07

Reclamă
Miliardarul Ion Țiriac s-a ascuns pe timp de pandemie! E ajutat de două persoane și face testul de Covid-19 săptămânal

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ion Țiriac luptă împotriva coronavirusului

Inițial, s-a vorbit despre faptul că omul de afaceri a petrecut o perioadă de timp în Namibia. El s-a refugiat la Balc, susține evz.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac face plimbări pe domeniul de vănătoare în fiecare zi. El este însoțit de doar două persoane și de un dispozitiv de protecție. Miliardarul și oamenii de încredere își fac testul de coronavirus săptămânal.

Ion Țiriac, încasări de 10 milioane de euro pe timp de pandemie

Allianz Țiriac, companie unde Ion Țiriac deține 45 la sută din acțiuni, a înregistrat un profit operațional pentru anul 2019 de peste 134 de milioane de lei.

Conform calculelor făcute, Ion Țiriac va primi dividente în valoare de aproximativ 45 de milioane de lei (n.r. – aproape 10 milioane de euro). Profitul pentru anul 2019 este mai mare cu 3,6% faţă de 2018.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și