Închide meniul

Miliardarul rus Dmitry Bosov, găsit mort de soție, în propria casă. Prima ipoteză a autorităților

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 12:42

Miliardarul rus Dmitry Bosov, găsit mort de soție, în propria casă. Prima ipoteză a autorităților

Sputnik / Grigoriy Sisoev via Hepta

Dmitry Bosov, găsit decedat în casă

În momentul în care soția a intrat în casă, acesta avea o rană impușcată la cap și un pistol era în apropierea corpului său. Omul de afaceri avea doar 52 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusul era acționar majoritar și președinte al CA al grupului Alltek, unul ce controlează companiile producătoare de cărbune Siberian Anthracite sau VostokUgol.

Dmitry Bosov avea probleme cu afacerile

Presa din Rusia susține că afacerile lui Bosov intraseră în criză și că fusese obligat să concedieze o parte din angajați. Cu o lună în urmă, miliardarul îl concediase pe 
Aleksandr Isayev, pe care îl acuzase de abuza de poziție de delapidare. 

Recent, Bosov fusese dat în judecată de un angajat al grupului Genius Ford, o firmă controlată de miliardarul rus. Reclamantul, veteran al Forțelor Speciale ale Armatei SUA, a cerut daune de un milion de dolari. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și